reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przyjmuje foliany od roku tylko nie regularnie dokładnie feminbion 1 , mam sprawdzony Mthfr podobno jest ok
Kurcze to jesli nie masz mutacji, nie masz tez problemu z wchlanianiem kwasu. Tylko skad taka homocysteina? Moze podpytaj lekarza co o tym sadzi. Sa opinie ze wystarczy jak homocysteina jest ponizej 10

Pic mozna tylko pytanie czy pomoze ;)
Poszłam do weta z kotem i tam się nasiedzieliśmy, bo miała kroplowkę ale i tak nie udało się pobrać moczu. Przez ten czas zrobiłam się głodna a miałam przy sobie tylko mus. No i już doopa, jak mnie chwyciło z mdłościami, to już nie chce puścić. Następnym razem na wycieczkę do weta szykuję koszyk piknikowy. [emoji6]

Tia, czlowiek madry jak.komus radzi haha ehh... poki co to zostane - do konca wrzesnia huehue bo mi sie umowa konczy. Jak dam wypowiedzenie to tak czy srak musialabym siedziec do konca wrzesnia bo dzis juz sierpien :p a poza tym mam umowe.o prace to pokorzystam.jeszcze, moze bym sie wyrobila we wrzesniu z nastepna stymulacja, jesli od razu teraz bym zaczela antyki do dlugiego. Hmmmmmmmm sie.dowiem wszystkiego w poniedzialek.

@Agniecha1508 ja nie wiem ktora z nas tu "glupsza" jest haha. Dobraly sie jak dwie krople gnoju :p i jeszcze @Biedroneczka83 - walec po nas jedzie, ale ciul, zabawa jest :p
Asienko nie mogę przestań dziś myśleć o Tobie jakie to życie jest k****sko niesprawiedliwe. Ale niestety żyć dalej trzeba i walczyć.
Zawsze z danej sytuacji trzeba wyciągać wnioski i tak jest w tym przypadku... wiesz już że taki protokół nie jest dla Ciebie i trzeba działać na długim.
Z pracą Asia jest tak, że czasami jednak trzeba dokonać zmiany jeśli coś jest nie tak. Wiem że jesteś silna babka i dasz radę! :*:*:*
A dziś się napij, walnij może coś mocniejszego od nektaru zalecanego przez doktora i od poniedziałku po wizycie podnosimy cyc i do przodu! :*

Kurcze to jesli nie masz mutacji, nie masz tez problemu z wchlanianiem kwasu. Tylko skad taka homocysteina? Moze podpytaj lekarza co o tym sadzi. Sa opinie ze wystarczy jak homocysteina jest ponizej 10
Kochana teraz nie pamiętam ale wiem że jak robiłam badania w kierunku trombofili to wyszło coś nie tak z krzepliwością krwi , ale Paśnik mówił że nawet z tym jest ok nie ma dramatu , z tamtego roku miałam homocysteine coś ponad 10 i mówił że trochę za wysoka , teraz nawet nie kazał jej robić tylko sama zrobiłam dla sprawdzenia ale myslqlam że będzie niższa może powinnam zmienic witaminy na coś lepszego sama już nie wiem ...

Poszłam do weta z kotem i tam się nasiedzieliśmy, bo miała kroplowkę ale i tak nie udało się pobrać moczu. Przez ten czas zrobiłam się głodna a miałam przy sobie tylko mus. No i już doopa, jak mnie chwyciło z mdłościami, to już nie chce puścić. Następnym razem na wycieczkę do weta szykuję koszyk piknikowy. [emoji6]
Ja wlasnie ide jesc przepyszna lasagne mojej Maminki [emoji7][emoji7][emoji7] pachnie juz w calym domu[emoji39] tesknie za nia caly rok przeokropnie, ale czuje, ze jakby tak mieszkala u nas na stale, mialabym ddduuuuzo wiecej nadprogramowych kg na swoim koncie [emoji6][emoji6]

Kochana teraz nie pamiętam ale wiem że jak robiłam badania w kierunku trombofili to wyszło coś nie tak z krzepliwością krwi , ale Paśnik mówił że nawet z tym jest ok nie ma dramatu , z tamtego roku miałam homocysteine coś ponad 10 i mówił że trochę za wysoka , teraz nawet nie kazał jej robić tylko sama zrobiłam dla sprawdzenia ale myslqlam że będzie niższa może powinnam zmienic witaminy na coś lepszego sama już nie wiem ...
Sprobuj przegadac temat ze swoim ginem. Moze on zaproponuje cos sensownego [emoji4] bo jak nie masz nakopanego w mthfr, nie wiem czy jest powod do niepokoju w zwiazku z homocysteina. Moze dziewczyny cos doradza [emoji4]

reklama
Olka, może przez jakiś czas łykaj po 2 femibiony, homo delikatnie spadła, ale jak pociśniesz witaminami to powinna szybciej polecieć. Ja w tamtym roku miałam dobry wynik jak łykałam ovarin 2x1. Jak preszłam na metyle to mi skoczyła w górę z 7,9 na 15,2. Jak wróciłam do ovarinu to znów ładnie spadła. Teraz ostatnio nie badałam, ale chyba trzeba będzie.

Do góry