reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja najpierw na depilacje laserowa zbieram. potem - masz racje cycki se zrobie ale to po karmieniu.
Dobrze się czuję jutro do domku pewnie.;)
Ale nie jest mi wesoło - przyjęli Panią z poronieniem po invitro. ;((
O depilacji nie pomyślałam a tez by mi sie przydała ... stale jakies wydatki...trzeba wrócić do planu o bankomacie;). A z ta Panią to smutne ... współczuje jej. Musi strasznie to przezywać . W którym miesiącu poroniła ?? Wiadomo dlaczego ??

reklama
Dżoasia a co Ty robisz ze roboty już nie lubisz swojej?
I czemu masz dziwna umowę czasowa - ch.... pracodawca?
aaaaa, bo się pozmieniało, co ci będę dużo mówić :p a umowę mam ostatnią na czas określony, potem mam mieć na nieokreślony, ale nie wiem czy ją będę podpisywać, jakoś nie lubię zbytnio siedziec ciągle w jednym miejscu, a tu już AŻ 3,5 roku wytrzymałam :p a poza tym moje kobity 2 najlepsiejsze się zwolniły i co zrobić

Tak ale 50tys a 200 to roznica. Obym sie mylila, bo cuda na tym forum sa jak najbardziej wskazane, ale wydaje mi sie ze beta na obecnym etapie powinna przyrastac te ustawowe minimum 66%. Moj gin bardzo mocno na to zwracal uwage i to przy znacznie wyzszych wartosciach niz 200
Ja to 50 tyś miałam 3 tyg albo 4 temu:) teraz to już nie badam:)

Ja najpierw na depilacje laserowa zbieram. potem - masz racje cycki se zrobie ale to po karmieniu.
Dobrze się czuję jutro do domku pewnie.;)
Ale nie jest mi wesoło - przyjęli Panią z poronieniem po invitro. ;((
Laser nie wychodzi jakos mega drogo jednorazowo bo zabiegi masz co 6 - 8 tyg. I wtedy placisz te 2-4 stowek, zaleznie od miejsca depilacji, rodzaju lasera no i stawek [emoji4]

Kochana, ja to pier*** i nie prasuje :p w przyszłym tygodniu tylko rzeczy małej, swoje do szpitala i ewentualnie jakieś wybrane rzeczy na bieżąco :p przecież nie mogę się rozpłynać. A jak małżonek chce mieć piękne koszule, to niech sam stanie przy desce w te upały i gwarantuje, że szybko zrezygnuje :-D
Tak! Tak! O dziwo moj zweryfikowal szybko swoje prasowalnicze potrzeby jak zaczelam odkladac jego rzeczy, bo zle sie czulam, zeby wyprasowac wszystko ofkors [emoji6][emoji6]

aaaaa, bo się pozmieniało, co ci będę dużo mówić [emoji14] a umowę mam ostatnią na czas określony, potem mam mieć na nieokreślony, ale nie wiem czy ją będę podpisywać, jakoś nie lubię zbytnio siedziec ciągle w jednym miejscu, a tu już AŻ 3,5 roku wytrzymałam [emoji14] a poza tym moje kobity 2 najlepsiejsze się zwolniły i co zrobić
Asia, ale taka umowa na czas nieokreslony to dobra rzecz w ciazy. A przeca plan jest taki, ze zaciazysz najpozniej tej jesieni! [emoji4]

reklama
matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubrać :D a ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy :D padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają :(
Mój to samo po 100 razy się prysznicuje I przebiera ;)

Do góry