reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubrać :D a ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy :D padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają :(

Do menopauzy to ci jeszcze daleko [emoji14]
Moje AMH z zeszłego miesiąca to 0,5 wiec nie chce wiedzieć ile jest teraz, po stymulacji.
Aaaa.... i u mnie też doooopa, przez duże D. Okazało się że były jednak 4 dojrzałe, ale co z tego jak tylko jeden się zapłodnił [emoji15][emoji15][emoji15]
Tak źle jeszcze nie było.... czekam cierpliwie na kolejny telefon i spodziewam się @dżoasia że usłyszę to samo co ty. Nie jestem pesymistka tylko patrzę realnie. No nic czas wdrożyć plan awaryjny [emoji6]
@edloteh Kochana czyli pobrali więcej plemników przez biopsje?
Plan awaryjny uważam że zawsze trzeba mieć w rękawie;)
Ale 3maj to na później jak będziesz wracać po rodzeństwo;);)

Dziewczyny, mialyscie takie bezowe uplawy z resztek wyciekajacego zelu crinone? Ja jak dotad nie mialam nic specjalnie, ale dzis wyplynely lekko bezowe resztki zelu I nie wiem czy mam sie stresowac czy to normalne. Niby na ulotce jest cos o tym wspomniane, ale jak dotad byl zawsze bialy. Dr podczas transferu mowila, ze mam stara nadzerke co moze powodowac lekkie plamienie po transferze bo mogla ja lekko naruszyc, ale nie wiem czy z takim opoznieneim by to ze mnie schodzilo. :confused:

Ja już po pobraniu dwóch próbek krwi jeszcze czekam na jeden pomiar po 9:15 i do domciu. Wypiłam tą glukozę cytrynową i powiem tak zła w smaku nie była heh co prawda jest mi trochę niedobrze, ale jak radziłaś wzięłam kanapkę i wodę także po trzecim pobraniu nim wyjdę z labu zjem sobie i jadę do domciu . Po wypiciu tej glukozy mały dość, że czkawkę dostał to jeszcze zaczął szaleć w brzuchu :D także dziękuję za rady jakoś przeżyłam:p:D

No widzisz, to super! Bardzo się cieszę :-) moja od rana w dniu badania się nie ruszała, a pół godziny po wypiciu zaczęła pierwszy raz kopać pod biustem i to wyjątkowo mocno, szalała równo heh i to się już nie powtórzyło.

Dziewczyny, mialyscie takie bezowe uplawy z resztek wyciekajacego zelu crinone? Ja jak dotad nie mialam nic specjalnie, ale dzis wyplynely lekko bezowe resztki zelu I nie wiem czy mam sie stresowac czy to normalne. Niby na ulotce jest cos o tym wspomniane, ale jak dotad byl zawsze bialy. Dr podczas transferu mowila, ze mam stara nadzerke co moze powodowac lekkie plamienie po transferze bo mogla ja lekko naruszyc, ale nie wiem czy z takim opoznieneim by to ze mnie schodzilo. :confused:
kochana jak masz jakąś nadżerkę to równie dobrze mogłaś ją dźgnąć aplikatorem. Póki co się nie stresuj, gorzej jakby była żywa krew i dużo. Bo jak będzie coś różowego/brązowego to może być implantacyjne :)

reklama
Poszłam do weta z kotem i tam się nasiedzieliśmy, bo miała kroplowkę ale i tak nie udało się pobrać moczu. Przez ten czas zrobiłam się głodna a miałam przy sobie tylko mus. No i już doopa, jak mnie chwyciło z mdłościami, to już nie chce puścić. Następnym razem na wycieczkę do weta szykuję koszyk piknikowy. [emoji6]
A jak się czuje Twój kotek? Potwierdzili co mu dokładnie jest?

Do góry