reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo jest mi Przykro przeszłam to dwa razy za każdym razem dwa dni później spadała ;( teraz rośnie ale nie ma szału zobaczymy ci z tego będzie ;) trzymaj się kochana to twoje pierwsze podejście ??
To mój drugi transfer a 4 procedura. Mam jeszcze 4 mrozaki, zarodki z komórek dawców. Jutro dzwonię do lekarza i ustalimy plan działania.

Paulinka,
masz mrozaczki ? ( w razie planu B, o ktorym na razie nie myslimy):)
Mam jeszcze jędrnego mrozaczka 2AB mam nadzieje ,ze po niego wrócę za 3 lata dopiero ;) a jeśli nie to najpierw zrobię genetyka w październiku i ja października tez załatwię sobie wizytę u Pasnika i dopiero wtedy podejdę do transferu już po głębszej diagnostyce ;) co ma być to będzie żyje z ta świadomością ,ze jestem w ciąży i chce tak się czuć jeszcze do tego 20 sierpnia ;) i potem 8 miesięcy a jeśli nie to niestety chociaż chwile było mi dane być w ciąży i cieszyć się ;)

reklama
Do góry