reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień?
Nie jest to wysoki wynik.... w okolicy 20 byłoby lepiej, ale dopóki nie ma plamień to nie ma co się martwić. No i duphaston nie wychodzi w badaniu, i jeszcze wartości progesteronu są zmienne. 6dpt blastki? Jeśli tak to można myśleć o testowaniu [emoji51]
@Nostress piękna beta [emoji7] mocne za kolejne etapy [emoji110]️[emoji110]️

Hej Dziewczyny :) Chciałam się przywitać, bo od nowego cyklu i ja dołączę do tych, które mają do czynienia z in vitro. Czekam na @ by zacząć długi protokół. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie i trochę dobrych rad :)
Hej kochana:) w kupie sila tak ze zostan z nami. Powiedz cos o sobie, dlaczego in vitro, gdzie sie leczycie

Dziewczyny ni ujja nie mogę żyć bez was hehe ;) no uzalezniona jestem ;) a tym czasem cieszymy się tym co jest bez łez bez spiny czekam na środę zrobię wynik ;) a 20 jadę na wizytę i do tego czasu już nigdzie chodzić nie będę ;) czekam grzecznie na wizytę 20 ;) a tym czasem jedziemy z mężem do znajomych uzgodnić plan na urlop jedziemy w niedziele na mazurki pod domek ;) koło jeziorka wiec odpoczniemy ;) a ja czuje się zajebiscie brzuch boli jak bolał bez plamien bez krwawień jest dobrze zobaczymy co czas przyniesie ;) jestem pozytywnie nastawiona nic innego nie zostało cieszę się ta ciąża a czy długo to się okaże ;) jeśli jest złe to wracam do walki dopiero koniec października bo mam genetyka 9 października i umówię się do Pasnika i wtedy po głębszej diagnostyce dopiero wystartuje jeszcze raz ;) co by nie było to wkoncu wszystkie tymi matkami będziemy ;) uwielbiam tu być razem z wami trzymam za wszystkie mocno kciukasy i za wszystko wam dziękuje ;) i przepraszam jeśli kogoś uraziłam wiem,ze złe żadna z was nie chce ale co ja się jeszcze cieszę swoją ciąża ;) zajebiste uczucie a jak długo będzie trwało to się okaże ;)

reklama
Do góry