reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forum ;) trzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia ;) a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny ;) nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem ;) ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną ;) zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia ;)
trzymam kciuki kochana i nie denerwuj się bo nie warto :) trzymajcie się cieplutko :)

To jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
to nie blastka jest widoczna, tylko jakiś taki żel podłoże czy coś, co w nim jest zatopiona - dlatego po transferze zawsze ten aparacik sprawdzają pod mikroskopem czy skarbuś w nim nie został (pomimo, że widzimy w macicy coś.

Kochana, zrobilas wszystko co moglas , tak jak piszesz zostaje wierzyc i kciuki zaciskac. Tu juz bylo wszystko , co jest wbrew i biologii i medycynie zycze ci z calego serca spokoju na kolejne dwa dni i samych dobrych wiesci.
Nie jest to takie łatwe być spokojnym ;) ale wierze nic innego nie zostało ;) zobaczymy co środa przyniesie najważniejsze ,ze nie spada ;)

Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować ;)

Bardzo stresujące, staram się nie sprawdzać wyników co 5minut :D jesteśmy na podobnym etapie i ja tak samo wierzę w moje kropki tak jak Ty w swoje. Musi być dobrze. Beta nie spada więc jest dobrze :yes::yes:
Właśnie najważniejsze ,ze nie spada rośnie ujowo ale rośnie gorzej by było jak by spadła na łeb ma szyje ;) zostało poczekać do środy

reklama
Do góry