reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować ;)
Lo matko ja tez dzis 6dpt moze i ja powinnam zbadac jego poziom.. nikt mi o tym nawet nie wspomnial.

No przecież dzisiaj dzwonili, nic innego mi nie powiedzą teraz, chyba nie wyciągaja tych bidoków co 5 min, tylko raz dziennie. W sumie nie zapytałam czy jutro będą dzwonić, ale jak nie zadzwonia z rana jak dziś to przedzwonię przed południem.
Na bank beda dzwonić jutro bo pewno jutro bedzie przelot do bazy

reklama
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować ;)

Ja w dzien transferu mialam 12.36 i moj doktor z kliniki powiedział że wynik jest ok. Mialas crio czy transfer na świeżo?

Do góry