Bardzo mi przykro[emoji21][emoji21] tule mocnoU mnie raczej wszystko jasne. Beta 3,04. Niestety spadła po 4 dniach
reklama
Bardzo jest mi Przykro przeszłam to dwa razy za każdym razem dwa dni później spadała ;( teraz rośnie ale nie ma szału zobaczymy ci z tego będzie trzymaj się kochana to twoje pierwsze podejście ??U mnie raczej wszystko jasne. Beta 3,04. Niestety spadła po 4 dniach
Lo matko ja tez dzis 6dpt moze i ja powinnam zbadac jego poziom.. nikt mi o tym nawet nie wspomnial.Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować
anetka303
Fanka BB :)
Blastocysty nie widać na usg podczas transferu. Zarodek jest między dwoma pecherzykami powietrza które stanowią znaczniki dla lekarza.To jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
annemarie
Paulinka,Nie jest to takie łatwe być spokojnym ale wierze nic innego nie zostało zobaczymy co środa przyniesie najważniejsze ,ze nie spada
masz mrozaczki ? ( w razie planu B, o ktorym na razie nie myslimy)
misis188
Na bank beda dzwonić jutro bo pewno jutro bedzie przelot do bazyNo przecież dzisiaj dzwonili, nic innego mi nie powiedzą teraz, chyba nie wyciągaja tych bidoków co 5 min, tylko raz dziennie. W sumie nie zapytałam czy jutro będą dzwonić, ale jak nie zadzwonia z rana jak dziś to przedzwonię przed południem.
misis188
Przykro miU mnie raczej wszystko jasne. Beta 3,04. Niestety spadła po 4 dniach
reklama
ilmenau
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować
Ja w dzien transferu mialam 12.36 i moj doktor z kliniki powiedział że wynik jest ok. Mialas crio czy transfer na świeżo?
Podziel się: