reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować ;)
Lo matko ja tez dzis 6dpt moze i ja powinnam zbadac jego poziom.. nikt mi o tym nawet nie wspomnial.

No przecież dzisiaj dzwonili, nic innego mi nie powiedzą teraz, chyba nie wyciągaja tych bidoków co 5 min, tylko raz dziennie. W sumie nie zapytałam czy jutro będą dzwonić, ale jak nie zadzwonia z rana jak dziś to przedzwonię przed południem.
Na bank beda dzwonić jutro bo pewno jutro bedzie przelot do bazy

reklama
Dzień dobry dziewczynki.Prosze was o radę.Jestem 6 dzień po transferze.Dzisiaj zrobiłam badanie progesteronu i wynosi 12,49ng/ml.Czy on nie jest za niski jak na ten dzień? Biorę luteine3 razy po1 i duphaston 3razy po1.Dodam że od wczoraj żadnych bóli brzucha,ciagniec tylko trochę piersi pobolewaja.Już zaczynam świrować ;)

Ja w dzien transferu mialam 12.36 i moj doktor z kliniki powiedział że wynik jest ok. Mialas crio czy transfer na świeżo?

Do góry