A do kiedy bralyscie progesteron? Mi lekarz z Novum mówiła że do 12 tyg żeby brać, a lekarz prowadząca teraz ciaze powiedziała żeby ta dopochwowa zostawić rano i wieczorem. I zgłupialam. Dziś też odbieram wyniki testu Pappa stresuje się ;-) za wszystkie kobietki mocno trzymam kciuki, powodzenia na wizytach i jak najlepszych wiadomości;-)
reklama
z żywym organizmem nigdy nic nigdy nie jest oczywiste gdyby tak można było wszystko zaprogramować...pierwszy raz się spotykam z tak wczesnym wykryciem. No ale jak widać nic nie jest oczywiste [emoji8]
Paulinka, mocno trzymamy kciuki, a z maluszkami wiadomo, każdy z nas rozwija się w swoim tempie, jest mnóstwo szczęśliwych i zdrowych dzieci z historii o rzekomo słabo przyrastających betach
Wreszcie umówiłam się do immunologa- oczywiście upatrzony Sydor jest nieosiągalny- dzwoniłam do klinik, w których tu w Krk przyjmuje i dostałam info, że niemożliwe jest umówienie wizyty, bo doktor podaje swoją dostępność raz na 2-3 miesiące i jest to zazwyczaj 1-2 terminy Idę w czwartek do babeczki, która w obszarze swoich zainteresowań i pracy też ma niepowodzenia położnicze - A. Padjas, jak będzie po, napiszę wrażenia.
A to usg było robione odrazu po oddaniu krwi a progesteron jest piękny 13,180 wiec większy niż ostatnio był bo ostatnio miałam niecałe 12 wiec wszystko idzie ku dobremuWidać chyba poprostu masz świetnego lekarza z dobrym sprzętem do usg
Bo to jest turbo grosik I już to widać
Niestety tamten tylko się turbo pokazał, potem nie było już tak kolorowo
misis188
Fanka BB :)
Ja w klinice zeszlam z lekow w 11tc a potem lekarz prowadzący dal mi znowu i 24tc bralam z tym ze wolalam duphastom niz luteibe i jego bralam chyba 2 razy dziennieA do kiedy bralyscie progesteron? Mi lekarz z Novum mówiła że do 12 tyg żeby brać, a lekarz prowadząca teraz ciaze powiedziała żeby ta dopochwowa zostawić rano i wieczorem. I zgłupialam. Dziś też odbieram wyniki testu Pappa stresuje się ;-) za wszystkie kobietki mocno trzymam kciuki, powodzenia na wizytach i jak najlepszych wiadomości;-)
Ja jestem dobrej myśli ,ze będzie dobrze ja to wiem i tyle mój maluszek jest w macicy widziałam go dzisiaj na usg i na zdjęciu mam to nie jest nic innego jak pecherzyk ciążowy,progesteron jest ładny bym gorszy bo miałam niecałe 12 teraz jest ponad 13 wiec gbybylo złe to myśle i ze progesteron byłby o wiele niższy niż ostatnio co o tym sądzicie ??? Ona nie spada wzrosła o ponad 30% wiec nie jest aż tak złe
A do SCM Tarasy Wiślane dzwoniłaś? Mi się tam udało kiedyś termin za tydzień dostać. Tylko trzeba chyba w poniedziałki dzwonić.z żywym organizmem nigdy nic nigdy nie jest oczywiste gdyby tak można było wszystko zaprogramować...
Paulinka, mocno trzymamy kciuki, a z maluszkami wiadomo, każdy z nas rozwija się w swoim tempie, jest mnóstwo szczęśliwych i zdrowych dzieci z historii o rzekomo słabo przyrastających betach
Wreszcie umówiłam się do immunologa- oczywiście upatrzony Sydor jest nieosiągalny- dzwoniłam do klinik, w których tu w Krk przyjmuje i dostałam info, że niemożliwe jest umówienie wizyty, bo doktor podaje swoją dostępność raz na 2-3 miesiące i jest to zazwyczaj 1-2 terminy Idę w czwartek do babeczki, która w obszarze swoich zainteresowań i pracy też ma niepowodzenia położnicze - A. Padjas, jak będzie po, napiszę wrażenia.
A no własnie ja też nadal biore. Z tego co mówiła moja prowadzącą że warto nawet do 30t.Ja w klinice zeszlam z lekow w 11tc a potem lekarz prowadzący dal mi znowu i 24tc bralam z tym ze wolalam duphastom niz luteibe i jego bralam chyba 2 razy dziennie
Mieciu85
Ja tez miałam duzo progesteronu bo 3x2 lutinus, 3x1 luteina, 2-1-2 duphaston(zwueksxony na czas plamien) i prolutex. A plamilam do 7tc
Kurcze dziewczyny duzo macie tego progesteronu. Ja mam duphaston 3 x 1 i crinone 2 x 1 myslicie, ze to wystarczy? Juz sie stresuje ze mogli mi dac wieksza dawke. Moze zapytac po transferze, jak myslicie?
reklama
dżoasia
nie wiem jakim cudem, ale to sie tak jakos przelicza, że albo lutinus 3x2 albo crinone 2x1Kurcze dziewczyny duzo macie tego progesteronu. Ja mam duphaston 3 x 1 i crinone 2 x 1 myslicie, ze to wystarczy? Juz sie stresuje ze mogli mi dac wieksza dawke. Moze zapytac po transferze, jak myslicie?
Podziel się: