reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A do kiedy bralyscie progesteron? Mi lekarz z Novum mówiła że do 12 tyg żeby brać, a lekarz prowadząca teraz ciaze powiedziała żeby ta dopochwowa zostawić rano i wieczorem. I zgłupialam. Dziś też odbieram wyniki testu Pappa stresuje się ;-) za wszystkie kobietki mocno trzymam kciuki, powodzenia na wizytach i jak najlepszych wiadomości;-)
Ja mam tylko zalecone do 12 tyg i nic dalej nie wiadomo .Niby ma byc odstawione na amen

reklama
Mieciu ja w styczniu miałam 1x crinone, 3x lutinus, 1x prolutex i 3x2 dupek :oo:
ale ileż można w siebie ładować ;)

Grettka mowil, ze progesteron jak cukierki[emoji16][emoji23][emoji23]
Ok dobra nie panikuje, leze pod intralipidem i chyba mam za duzo czasu na przemyslenia ;). Chyba wzieli sobie do serca,ze ma wolno leciec bo straaasznie die to slimaczy, juz poprosilam polozna bo chce jej powiedziec zeby to podkrecila ale nikt sie nie pofatygowal. Leze w ganibecie czerwinskiej i nudi mi sie [emoji31] podobno transfer bedzie w trakcie intralipidu bo jeszcze to troche poleci

Do góry