reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, beta na pewno do sprawdzenia.
Przy takich wartościach nie widać jeszcze w macicy pęcherzyka. Nie wiem co twój dr widział [emoji15] ale nie mógł to być jeszcze pęcherzyk ciążowy.

U mnie też przy takiej wartości dr widziała pecherzyk. Przy kolejnych usg był w tym samym miejscu, więc to nie mogła być pomyłka.

Aaa juz doczytalam,
szczerze mowiac to od poczatku byla beta wskazujaca na to ze jeden zarodek sie zaimplantowal, ale to chyba i tak super. Ta dzisiejsza faktycznie nie powala, trzeba odczekac niestety. I tez sie zastanawiam jakim cudem widzial pecherzyk , jesli go widac od wartosci powyzej 1000?
Cierpliwosci kochana i cudu zycze:)
Widać nawet przy takiej w okolicach 50 mUl/ml oczywiście nie serduszko, ale pęcherzyk tak

I co o tym zdjęciu myślicie kochane ?? No widać tam 0,32 cm wiec jest mój pecherzyk
Nie wiem co tam lekarz widział ale jak dobry fachowiec to może coś byc na rzeczy. Obserwuje tutaj w Bocianie lekarze w kilka sekund wszystko widzą. Widać że mają wprawę.
Matko dziewczyny chyba padnę, strasznie się denerwuję. Czekam na wizytę do M. i ciągle myślę czy jajka urosły.

Bogu dzięki że wszystko dobrze się skończyło. A to plamienia miałaś na początku ciazy w którym tyg?Ja poza ciagnieciem I płócien brzucha po bokach to plamienia na szczęście nie miałam Ale może to przez te końskie dawki progresteronu. Za to krzyże mi doskwieraja I ból bioder
Ja tez miałam duzo progesteronu bo 3x2 lutinus, 3x1 luteina, 2-1-2 duphaston(zwueksxony na czas plamien) i prolutex. A plamilam do 7tc

reklama
Do góry