No dobrze 0,32 cm wiec jest pecherzyktam jest napisane, 0,32 cm nie mm
reklama
edloteh
Fanka BB :)
Za ten cud [emoji110]️[emoji110]️jest mój maluszek
Kochana, beta na pewno do sprawdzenia.
Przy takich wartościach nie widać jeszcze w macicy pęcherzyka. Nie wiem co twój dr widział [emoji15] ale nie mógł to być jeszcze pęcherzyk ciążowy.
U mnie też przy takiej wartości dr widziała pecherzyk. Przy kolejnych usg był w tym samym miejscu, więc to nie mogła być pomyłka.
adansonia
Bo to jest turbo grosik I już to widaćU mnie też przy takiej wartości dr widziała pecherzyk. Przy kolejnych usg był w tym samym miejscu, więc to nie mogła być pomyłka.
edloteh
pierwszy raz się spotykam z tak wczesnym wykryciem. No ale jak widać nic nie jest oczywiste [emoji8]U mnie też przy takiej wartości dr widziała pecherzyk. Przy kolejnych usg był w tym samym miejscu, więc to nie mogła być pomyłka.
Widać nawet przy takiej w okolicach 50 mUl/ml oczywiście nie serduszko, ale pęcherzyk takAaa juz doczytalam,
szczerze mowiac to od poczatku byla beta wskazujaca na to ze jeden zarodek sie zaimplantowal, ale to chyba i tak super. Ta dzisiejsza faktycznie nie powala, trzeba odczekac niestety. I tez sie zastanawiam jakim cudem widzial pecherzyk , jesli go widac od wartosci powyzej 1000?
Cierpliwosci kochana i cudu zycze
motylek24
Nie wiem co tam lekarz widział ale jak dobry fachowiec to może coś byc na rzeczy. Obserwuje tutaj w Bocianie lekarze w kilka sekund wszystko widzą. Widać że mają wprawę.I co o tym zdjęciu myślicie kochane ?? No widać tam 0,32 cm wiec jest mój pecherzyk
Matko dziewczyny chyba padnę, strasznie się denerwuję. Czekam na wizytę do M. i ciągle myślę czy jajka urosły.
misis188
Ja tez miałam duzo progesteronu bo 3x2 lutinus, 3x1 luteina, 2-1-2 duphaston(zwueksxony na czas plamien) i prolutex. A plamilam do 7tcBogu dzięki że wszystko dobrze się skończyło. A to plamienia miałaś na początku ciazy w którym tyg?Ja poza ciagnieciem I płócien brzucha po bokach to plamienia na szczęście nie miałam Ale może to przez te końskie dawki progresteronu. Za to krzyże mi doskwieraja I ból bioder
reklama
redferrari
Widać chyba poprostu masz świetnego lekarza z dobrym sprzętem do usgI co o tym zdjęciu myślicie kochane ?? No widać tam 0,32 cm wiec jest mój pecherzyk
Podziel się: