reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ty w którym miesiącu jesteś teraz ciazy po tym incydencie z płomieniem co Ci powiedziała że organizm zwalcza ciążę?
Za niecałe 3 tygodnie rodze:) a w tedy te plamienia byly z kosmowki. Fakt faktem ona mnie nie badala ale nie powinna tak mowic jak ja zaobserwowalam ze zdecydowana wiekszosc dziewczyn plami i jest wszystko ok

Za niecałe 3 tygodnie rodze:) a w tedy te plamienia byly z kosmowki. Fakt faktem ona mnie nie badala ale nie powinna tak mowic jak ja zaobserwowalam ze zdecydowana wiekszosc dziewczyn plami i jest wszystko ok
Bogu dzięki że wszystko dobrze się skończyło. A to plamienia miałaś na początku ciazy w którym tyg?Ja poza ciagnieciem I płócien brzucha po bokach to plamienia na szczęście nie miałam Ale może to przez te końskie dawki progresteronu. Za to krzyże mi doskwieraja I ból bioder

I jak dodało się to zdjęcie ?? Robiłam ostatnio o 8:40 miałam pobrana krew a dzisiaj o 7:20 wiec ponad godzinka różnicy niby nie dużo co ma być to będzie ;) jestem pozytywnie nastawiona ja wiem ,.ze jeden się ewakuował a drugi jest no ewidentnie go widać w macicy ;)

I jak dodało się to zdjęcie ?? Robiłam ostatnio o 8:40 miałam pobrana krew a dzisiaj o 7:20 wiec ponad godzinka różnicy niby nie dużo co ma być to będzie ;) jestem pozytywnie nastawiona ja wiem ,.ze jeden się ewakuował a drugi jest no ewidentnie go widać w macicy ;)
No i tej wersji bèdziemy się trzymać8-)

reklama
Ja nie mogę. Paulinka czy u ciebie niemoże być coś raz bez komplikacji. Beta rosnie zobaczymy jak pojutrze. Jaki masz progesteron.
Progesteronu jeszcze nie ma oni maja czas po prostu co ma być to będzie ;) jestem dobrej myśli muszę być już się popłakałam a teraz muszę wierzyć w swoje maluszki ;) nic mi tu nie da wkurwianie ani denerwowanie jak by nie było lekarz widział na usg 0,32 cm wiec jest mój maluszek

Do góry