reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ty w którym miesiącu jesteś teraz ciazy po tym incydencie z płomieniem co Ci powiedziała że organizm zwalcza ciążę?
Za niecałe 3 tygodnie rodze:) a w tedy te plamienia byly z kosmowki. Fakt faktem ona mnie nie badala ale nie powinna tak mowic jak ja zaobserwowalam ze zdecydowana wiekszosc dziewczyn plami i jest wszystko ok

Za niecałe 3 tygodnie rodze:) a w tedy te plamienia byly z kosmowki. Fakt faktem ona mnie nie badala ale nie powinna tak mowic jak ja zaobserwowalam ze zdecydowana wiekszosc dziewczyn plami i jest wszystko ok
Bogu dzięki że wszystko dobrze się skończyło. A to plamienia miałaś na początku ciazy w którym tyg?Ja poza ciagnieciem I płócien brzucha po bokach to plamienia na szczęście nie miałam Ale może to przez te końskie dawki progresteronu. Za to krzyże mi doskwieraja I ból bioder

I jak dodało się to zdjęcie ?? Robiłam ostatnio o 8:40 miałam pobrana krew a dzisiaj o 7:20 wiec ponad godzinka różnicy niby nie dużo co ma być to będzie ;) jestem pozytywnie nastawiona ja wiem ,.ze jeden się ewakuował a drugi jest no ewidentnie go widać w macicy ;)

I jak dodało się to zdjęcie ?? Robiłam ostatnio o 8:40 miałam pobrana krew a dzisiaj o 7:20 wiec ponad godzinka różnicy niby nie dużo co ma być to będzie ;) jestem pozytywnie nastawiona ja wiem ,.ze jeden się ewakuował a drugi jest no ewidentnie go widać w macicy ;)
No i tej wersji bèdziemy się trzymać8-)

reklama
Ja nie mogę. Paulinka czy u ciebie niemoże być coś raz bez komplikacji. Beta rosnie zobaczymy jak pojutrze. Jaki masz progesteron.
Progesteronu jeszcze nie ma oni maja czas po prostu co ma być to będzie ;) jestem dobrej myśli muszę być już się popłakałam a teraz muszę wierzyć w swoje maluszki ;) nic mi tu nie da wkurwianie ani denerwowanie jak by nie było lekarz widział na usg 0,32 cm wiec jest mój maluszek

Do góry