reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Kochana tylko ja luteine bralam cuchaczem przes lekarzem a prolutex chybs gdzies 2 tygodnie tylko-przepisala mi dr P-A po plamuenach
Ok dzieki to moze zapytam dzis co mam brac w razie plamien lub co zwiekszyc bo ostatnio plamilam.
misis188
Ja sobie to sama regulowalam mozesz delikatnie tym pokretelkiem pokrecic tylko jedne sa takie ze sie nimi kreci i w tedy zwalnia-przypiesza a jedne takie co to pokretelko daje sie na dol, fo gory-TYLKO DELIKATNIE!Grettka mowil, ze progesteron jak cukierki[emoji16][emoji23][emoji23]
Ok dobra nie panikuje, leze pod intralipidem i chyba mam za duzo czasu na przemyslenia . Chyba wzieli sobie do serca,ze ma wolno leciec bo straaasznie die to slimaczy, juz poprosilam polozna bo chce jej powiedziec zeby to podkrecila ale nikt sie nie pofatygowal. Leze w ganibecie czerwinskiej i nudi mi sie [emoji31] podobno transfer bedzie w trakcie intralipidu bo jeszcze to troche poleci
Grettka mowil, ze progesteron jak cukierki[emoji16][emoji23][emoji23]
Ok dobra nie panikuje, leze pod intralipidem i chyba mam za duzo czasu na przemyslenia . Chyba wzieli sobie do serca,ze ma wolno leciec bo straaasznie die to slimaczy, juz poprosilam polozna bo chce jej powiedziec zeby to podkrecila ale nikt sie nie pofatygowal. Leze w ganibecie czerwinskiej i nudi mi sie [emoji31] podobno transfer bedzie w trakcie intralipidu bo jeszcze to troche poleci
Poproś o jakieś gazety z poczekalni
Party dobrze odmóżdża
misis188
Tylko ze u mnie te plamiena nie byly spowodowane niskim profesteronem ale dr G znajac moja historie i to jaka jestem.panikara tylko krecil glowa i wypostwal wszystko na recepcie. A kto Ci robi transfer? I faktycznie popros oo jakies leki bo my tu na miejscu w kazdej chwili mozemy podjechac jakby coś sie dzialo, Ty juz nie bardzo wiec lepiej miec cos w razie w. Co bym Ci polecala to na pewno dupka miech Ci wuecej przepisze niz potrzebujeszOk dzieki to moze zapytam dzis co mam brac w razie plamien lub co zwiekszyc bo ostatnio plamilam.
dżoasia
jak masz ten wężyk z regulatorem to sobie podkręć - mi podączyły tak, że miało lecieć 100ml/h, potem sama sobie podkręcałam na 150 potem na 200 a potem na 250 czyli max, ale to nie leciało na pewno tak szybko, bo cała kroplówka mi schodziła prawie 4,5hGrettka mowil, ze progesteron jak cukierki[emoji16][emoji23][emoji23]
Mieciu85
Ja sobie to sama regulowalam mozesz delikatnie tym pokretelkiem pokrecic tylko jedne sa takie ze sie nimi kreci i w tedy zwalnia-przypiesza a jedne takie co to pokretelko daje sie na dol, fo gory-TYLKO DELIKATNIE!
Wlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]
Załączniki
dżoasia
nooo, to tak przekręć, żeby ten niebieski dziubek był na 150, potem dalej i dalej - i od czasu do czasu patrz czy się nie zacina, bo u mnie w kilku momentach przestawało leciećWlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]Zobacz załącznik 882889
adansonia
Ja mam 3x2 lutinus I 3x2 duphastonJa tez miałam duzo progesteronu bo 3x2 lutinus, 3x1 luteina, 2-1-2 duphaston(zwueksxony na czas plamien) i prolutex. A plamilam do 7tc
reklama
Dziewczyny proszę o radę. Dzisiaj 7 dpt blastocysty. Codziennie rano biorę neoparin zastrzyk a dzisiaj zapomniałam. Przypomnialam sobie w pracy. Czy myślicie ze to może mieć jakiś wpływ na kropka? Wezmę około 16:30
Podziel się: