reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W SCM najbliższy termin do niego jest na 2 października, nie mam tyle czasu, pod koniec października mam kolejną wizytę startową. Ale dziękuję, Kurciu za podpowiedź :)

Ostatnia edycja:
reklama
Grettka mowil, ze progesteron jak cukierki[emoji16][emoji23][emoji23]
Ok dobra nie panikuje, leze pod intralipidem i chyba mam za duzo czasu na przemyslenia ;). Chyba wzieli sobie do serca,ze ma wolno leciec bo straaasznie die to slimaczy, juz poprosilam polozna bo chce jej powiedziec zeby to podkrecila ale nikt sie nie pofatygowal. Leze w ganibecie czerwinskiej i nudi mi sie [emoji31] podobno transfer bedzie w trakcie intralipidu bo jeszcze to troche poleci
Ja sobie to sama regulowalam:) mozesz delikatnie tym pokretelkiem pokrecic tylko jedne sa takie ze sie nimi kreci i w tedy zwalnia-przypiesza a jedne takie co to pokretelko daje sie na dol, fo gory-TYLKO DELIKATNIE!:)

Ok dobra nie panikuje, leze pod intralipidem i chyba mam za duzo czasu na przemyslenia ;). Chyba wzieli sobie do serca,ze ma wolno leciec bo straaasznie die to slimaczy, juz poprosilam polozna bo chce jej powiedziec zeby to podkrecila ale nikt sie nie pofatygowal. Leze w ganibecie czerwinskiej i nudi mi sie [emoji31] podobno transfer bedzie w trakcie intralipidu bo jeszcze to troche poleci

Poproś o jakieś gazety z poczekalni:)
Party dobrze odmóżdża:D

Ok dzieki:) to moze zapytam dzis co mam brac w razie plamien lub co zwiekszyc bo ostatnio plamilam.
Tylko ze u mnie te plamiena nie byly spowodowane niskim profesteronem ale dr G znajac moja historie i to jaka jestem.panikara tylko krecil glowa i wypostwal wszystko na recepcie. A kto Ci robi transfer? I faktycznie popros oo jakies leki bo my tu na miejscu w kazdej chwili mozemy podjechac jakby coś sie dzialo, Ty juz nie bardzo wiec lepiej miec cos w razie w. Co bym Ci polecala to na pewno dupka miech Ci wuecej przepisze niz potrzebujesz

jak masz ten wężyk z regulatorem to sobie podkręć - mi podączyły tak, że miało lecieć 100ml/h, potem sama sobie podkręcałam na 150 potem na 200 a potem na 250 czyli max, ale to nie leciało na pewno tak szybko, bo cała kroplówka mi schodziła prawie 4,5h

Ja sobie to sama regulowalam:) mozesz delikatnie tym pokretelkiem pokrecic tylko jedne sa takie ze sie nimi kreci i w tedy zwalnia-przypiesza a jedne takie co to pokretelko daje sie na dol, fo gory-TYLKO DELIKATNIE!:)

Wlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]
IMG_0404.JPG

Załączniki

• IMG_0404.JPG
    IMG_0404.JPG
    204,8 KB · Wyświetleń: 505
Wlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]Zobacz załącznik 882889
nooo, to tak przekręć, żeby ten niebieski dziubek był na 150, potem dalej i dalej - i od czasu do czasu patrz czy się nie zacina, bo u mnie w kilku momentach przestawało lecieć

reklama
Dziewczyny proszę o radę. Dzisiaj 7 dpt blastocysty. Codziennie rano biorę neoparin zastrzyk a dzisiaj zapomniałam. Przypomnialam sobie w pracy. Czy myślicie ze to może mieć jakiś wpływ na kropka? Wezmę około 16:30

Do góry