reklama
Kochana nie ma się co pieścić [emoji4] trza wbić igłę i leci [emoji5] życie to nie je bajka [emoji4]Też się bałam-potem już tylko mnie wkurzał jak się pół godziny z tą igłą nade mną przymierzał cały upocony
Ja tam się nie mogę przewód żeby samej robić
Dziękuję za odpowiedź. Spróbuję z tym nacięciem. Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże@Apsik1981 różnie o tym nacięciu piszą/mówią - raczej nie zaszkodzi, ale też nie daje gwarancji - mi zalecił lekarz - nie dyskutowałam wziełam wszystko co zalecał mam do niego olbrzymie zaufanie!
Kochana nie ma się co pieścić [emoji4] trza wbić igłę i leci [emoji5] życie to nie je bajka [emoji4]
Po co mam się zmuszać jak mój Małż już taki wyszkolony-jemu dobrze ,mi dobrze-i o to chodzi
Margit2018
Fanka BB :)
Gotart bidoku wiem co czujesz. Mam nadzieje ze ci to przejdzie. W najgorszym razie po porodzie... mnie dzisiaj też męczy nawet rzyganie ulgi nie przynosi. Oj staraczki, jedzcie, pijcie, śpijcie bo jak się zacznie..Chyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...
misis188
A ktory masz tc? Ja wymiotowalam 7 tygodni, po 14 tygodniu sie skonczyly wymiotyChyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...
misis188
W udoGirls gdzie jeszcze mogę robić zastrzyki z clexane poza brzuchem? Już mam tak obolaly od tych 2 miesięcy że szok...
HopeFul87
Uda, ramionaGirls gdzie jeszcze mogę robić zastrzyki z clexane poza brzuchem? Już mam tak obolaly od tych 2 miesięcy że szok...
U mnie już 16 i dalej ledwo żyje. Także jak do tej pory mi nie przeszło to już nie wiem czy kiedyś to nastąpi. A od 8 tyg tak się męczę. Jedyna pociecha, że w przeciwieństwie do większości dziewczyn nie mam problemów z zalatwianiem się..A ktory masz tc? Ja wymiotowalam 7 tygodni, po 14 tygodniu sie skonczyly wymioty
reklama
UdaGirls gdzie jeszcze mogę robić zastrzyki z clexane poza brzuchem? Już mam tak obolaly od tych 2 miesięcy że szok...
Podziel się: