Mi wymioty przeszły. Ale właśnie mam problem z załatwianiem. Cały czas też biorę progesteron. W ogóle nie masz jeszcze brzuszka?;-)U mnie już 16 i dalej ledwo żyje. Także jak do tej pory mi nie przeszło to już nie wiem czy kiedyś to nastąpi. A od 8 tyg tak się męczę. Jedyna pociecha, że w przeciwieństwie do większości dziewczyn nie mam problemów z zalatwianiem się..
reklama
Trochę mam. Ale myślę, że jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to raczej jeszcze się nie dopatrzy,bo luźne ubrania noszę.Mi wymioty przeszły. Ale właśnie mam problem z załatwianiem. Cały czas też biorę progesteron. W ogóle nie masz jeszcze brzuszka?;-)
Margit2018
Fanka BB :)
Gotart może spróbujesz na parę dni nie zażyeać witamin. Inga uważa że w pierwszym trymestrze nie trzeba. W liceum mama dała mi do zażywania centrum, pamiętam że po kilku dniach mało nie zarzygałam się na śmierć. Może to to. Zapytaj gina.U mnie już 16 i dalej ledwo żyje. Także jak do tej pory mi nie przeszło to już nie wiem czy kiedyś to nastąpi. A od 8 tyg tak się męczę. Jedyna pociecha, że w przeciwieństwie do większości dziewczyn nie mam problemów z zalatwianiem się..
dżoasia
Serio? A kwas foliowy przynajmniej?Gotart może spróbujesz na parę dni nie zażyeać witamin. Inga uważa że w pierwszym trymestrze nie trzeba. W liceum mama dała mi do zażywania centrum, pamiętam że po kilku dniach mało nie zarzygałam się na śmierć. Może to to. Zapytaj gina.
chlopkers
U mnie to ten ciazowy zaczatek brzucha ginie jednak pod wartstwa tluszczyku w okolicach talii, wiec ciezko sie domyslic czy to ciaza normalna czy spozywcza [emoji6] napewno bardziej wystaje jak sie zgarbieTrochę mam. Ale myślę, że jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to raczej jeszcze się nie dopatrzy,bo luźne ubrania noszę.
chlopkers
Moj tez uwaza ze w pierwszym trym powinno sie tylko kwas foliowy przyjmowac. U mnie mdlosci i biegunki sie zmniejszyly jak przeszlam na preparat bez zelazaGotart może spróbujesz na parę dni nie zażyeać witamin. Inga uważa że w pierwszym trymestrze nie trzeba. W liceum mama dała mi do zażywania centrum, pamiętam że po kilku dniach mało nie zarzygałam się na śmierć. Może to to. Zapytaj gina.
Agniecha1508
@Margit2018 tak to synuś burej kotki. Moje byly 2 rude, ale przyszla buraska do garażu z malutkim - no i mam 4.Agniecha ten jeden to młodziutki?
No ja po sobie juz widze i po ubraniach...ale też stawiam na luźne;-)U mnie to ten ciazowy zaczatek brzucha ginie jednak pod wartstwa tluszczyku w okolicach talii, wiec ciezko sie domyslic czy to ciaza normalna czy spozywcza [emoji6] napewno bardziej wystaje jak sie zgarbie
chlopkers
Mam to samo [emoji4] dwa dni temu sie poklocilismy tuz przed zastrzykiem. I chcialam pokazac ze mam go w tylku i sama sobie poradze [emoji38] to nie dalam rady. Jak w koncu przyszedl do kuchni, zastal mnie cala spocona ze stresu z walkiem tluszczu w lewej rece i strzykawka w prawej haha [emoji23] cala rozdygotana. No i w koncu mi zrobil, nie mial wyjscia [emoji6]Też się bałam-potem już tylko mnie wkurzał jak się pół godziny z tą igłą nade mną przymierzał cały upocony
Ja tam się nie mogę przewód żeby samej robić
reklama
Margit2018
Ostatnio mówiła mi że wręcz jest przeciwnikiem witamin w I trymestrze, folik tak.Serio? A kwas foliowy przynajmniej?
Podziel się: