reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A daj Ty spokój masochistko!:wink::-) :):wink::-) :)
Mnie już Małż nawet bał się kuć taka bordo byłam:eek: Dopiero mnie głupiej @dżoasia podpowiedziała jak robić - to trochę mniej rozlanych I bolących było:oops:
Ja bym się bała żeby mój mnie kłuł... igła [emoji3] sama się obawiałam jak mi to będzie szło a teraz nie mogę się już doczekać [emoji6]

reklama
@Apsik1981 różnie o tym nacięciu piszą/mówią - raczej nie zaszkodzi, ale też nie daje gwarancji - mi zalecił lekarz - nie dyskutowałam wziełam wszystko co zalecał mam do niego olbrzymie zaufanie!

Ja bym się bała żeby mój mnie kłuł... igła [emoji3] sama się obawiałam jak mi to będzie szło a teraz nie mogę się już doczekać [emoji6]

Też się bałam-potem już tylko mnie wkurzał jak się pół godziny z tą igłą nade mną przymierzał cały upocony:realmad::D:D
Ja tam się nie mogę przewód żeby samej robić:no:

A mój robił mi wszystkie-dodatkowo On zawsze leki mieszał bo mnie się łapy zbyt bardzo trzęsły...pierwsza próba skończyła się zmarnowany zastrzykiem I dziurą w palcu po igle:szok::szok::szok:....nie pytajcie jak proszę bo sama nie wiem.

Paulinka kciuki zaciśnięte!!!Pięknego przyrostu!!!♡♡♡
ja nawet nie próbwałam, a teraz się śmieję, że mój Emek jest jak pielęgniareczka :)

Chyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore :dry: Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? :errr: Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...

Chyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore :dry: Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? :errr: Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...

Kochana!Co Ci mam powiedzieć...od "A poza tym "mam to samo A w ciąży nie jestem-wiem ,że to wkurzające,męczące-dasz radę Kochana! Przypomnij sobie ile walczyłaś o bejbika♡♡♡ On Ci wszystko wynagrodzi♡♡♡
Buziak!

reklama
A narzekaj sobie kochana jeśli tylko dzięki temu poczujesz się odrobinę lepiej :)

Do góry