Ja bym się bała żeby mój mnie kłuł... igła [emoji3] sama się obawiałam jak mi to będzie szło a teraz nie mogę się już doczekać [emoji6]A daj Ty spokój masochistko!
Mnie już Małż nawet bał się kuć taka bordo byłam Dopiero mnie głupiej @dżoasia podpowiedziała jak robić - to trochę mniej rozlanych I bolących było
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
zobaczymy czy tendencja wagi sie utrzyma. ale jeśli tak to bez cc to bym padła....
No jakbym miała rodzić ponad 4KG malucha, to też bym brała cc
redferrari
@Apsik1981 różnie o tym nacięciu piszą/mówią - raczej nie zaszkodzi, ale też nie daje gwarancji - mi zalecił lekarz - nie dyskutowałam wziełam wszystko co zalecał mam do niego olbrzymie zaufanie!
Ja bym się bała żeby mój mnie kłuł... igła [emoji3] sama się obawiałam jak mi to będzie szło a teraz nie mogę się już doczekać [emoji6]
Też się bałam-potem już tylko mnie wkurzał jak się pół godziny z tą igłą nade mną przymierzał cały upocony
Ja tam się nie mogę przewód żeby samej robić
redferrari
ja nawet nie próbwałam, a teraz się śmieję, że mój Emek jest jak pielęgniareczkaA mój robił mi wszystkie-dodatkowo On zawsze leki mieszał bo mnie się łapy zbyt bardzo trzęsły...pierwsza próba skończyła się zmarnowany zastrzykiem I dziurą w palcu po igle....nie pytajcie jak proszę bo sama nie wiem.
Paulinka kciuki zaciśnięte!!!Pięknego przyrostu!!!♡♡♡
chlopkers
Proseco jest super. Tzn normalnie uwielbiam, a teraz mnie otrzepalo jak przeczytalam, ale i tak wiem ze jest super [emoji38]Omnomnomnom! Prosecco na peeeewno pomoze
redferrari
tylko mu tego stroju brakuje i czepeczka
Chyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...
Chyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...
Kochana!Co Ci mam powiedzieć...od "A poza tym "mam to samo A w ciąży nie jestem-wiem ,że to wkurzające,męczące-dasz radę Kochana! Przypomnij sobie ile walczyłaś o bejbika♡♡♡ On Ci wszystko wynagrodzi♡♡♡
Buziak!
reklama
redferrari
A narzekaj sobie kochana jeśli tylko dzięki temu poczujesz się odrobinę lepiejChyba już przestałam wierzyć, że kiedyś miną mi te mdłości. Miałam chwilę spokoju i od nowa hardcore Mdłości, wymioty i do tego jeszcze zgaga...A poza tym mecze się jak stara babcia! Po schodach na 1 piętro wejdę i ledwo żyje. Co to będzie jak brzuch urośnie? Wiem, że nie powinnam narzekać, ale już dosyć długo jestem w tak kiepskiej formie i trochę dolujaco to na mnie działa...
Podziel się: