reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taka Super Babka jak Ty na 100we sobie jeszcze pięknie życie ułoży.Jesteś piękną duszyczką A ja wierzę ,że dobro wraca:tak:
Fajnie,że się odezwałaś-często myślę sobie co u tej Naszej Irminki słychać-buziaki;):)

Na razie to raz pierwszy w życiu idę jutro sama na wesele. Znaczy bedą tam moi znajomi, ale idę bez osoby towarzyszącej... Powiem Wam ze dziwnie sie z tym czuje. Ale w razie „w” mam plan, ze drinki, drinki, duuuzo drinków i spac [emoji6]

Gotart może spróbujesz na parę dni nie zażyeać witamin. Inga uważa że w pierwszym trymestrze nie trzeba. W liceum mama dała mi do zażywania centrum, pamiętam że po kilku dniach mało nie zarzygałam się na śmierć. Może to to. Zapytaj gina.
Coś w tym moze byc. Ja nie zapomne jak zmienilam femibion 1 na 2. Zawsze bralam rano i to bylo tradycyjnie leki, sniadanko i po jakiejs godzinie pierwsze zyganko. A pierwszego dnia jak wzięłam 2 to ledwo co polknelam to od razu polecialam do kibla i strasznie mnie potem meczylo. I od tego dnia do dzis 2 i magnez biore przed samym snem

Na razie to raz pierwszy w życiu idę jutro sama na wesele. Znaczy bedą tam moi znajomi, ale idę bez osoby towarzyszącej... Powiem Wam ze dziwnie sie z tym czuje. Ale w razie „w” mam plan, ze drinki, drinki, duuuzo drinków i spac [emoji6]
Taka piękna kobieta jak ty, idzie sama a wraca z kimś. Jeszcze będziesz szczęśliwa, trzeba tylko mieć otwarte oczy i serce.

reklama
Do góry