dżoasia
Fanka BB :)
Czorno dziuraNo dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
Galaktyka jak sie patrzy. Zobacz załącznik 882214
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czorno dziuraNo dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
A ja właśnie do tego tęsknię [emoji14]Ło -boli od samego patrzenia-to jedno do czego nie tęsknię
Calkiem ladnie Ci to wyszloNo dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
A ja właśnie do tego tęsknię [emoji14]
Ja malzowi to daje ale cos innego a nie zastrzyki do robienia kiedys zazartowalam zeby mi zdobil to bidok byl gotowy z chalupy uciekacA daj Ty spokój masochistko!
Mnie już Małż nawet bał się kuć taka bordo byłam Dopiero mnie głupiej @dżoasia podpowiedziała jak robić - to trochę mniej rozlanych I bolących było
Super Kochana rośnie wielkolud czekamy na fotki smacznegoTak więc my waży 2530 i lekarz stwierdzil ze do końca ciazy bedzie 4.5 kg. więc cc. ma sie dobrze. zostały dwa miesiące. nastepna wizyta juz 17.08 bo teraz o 3 tygodnie bedzie. zdjęcie wieczorem bo na kebabie jestem
Paulinka kciuki zaciśnięteDziewczyny jutro powtórka bety proszę trzymać mocno kciuki moje kochane
Ja malzowi to daje ale cos innego a nie zastrzyki do robienia kiedys zazartowalam zeby mi zdobil to bidok byl gotowy z chalupy uciekac
u mnie w Wawie 550 zł to nacięcie otoczki, która sama powinna pęknąć i wypuścić zarodeczek żeby się wgryzł w maciczkęOooo! A że się tak po bez ogródek zapytam ile to u Was kosztowało "?" i to jest jakieś nacięcie ale nie zrozumiałam dokładnie Pani w klinice czeskiej