reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@chlopkers dobrze godosz - soku Tej Pani poloć:tak: oooo tak masz rację gdyby nie to forum, to ja osobiście bym zwariował po becoe "0" :mad: myślę, że długa droga invitrowa- każdego nauczy pokory :wink:
@Agniecha1508 przeca to dobra mysl, cos za mna chodzilo caly dzien i juz wiem co! Woda z sokiem z zurawiny [emoji7][emoji7] dziekuje Kochana [emoji173][emoji173]

reklama
@Koniczyna82 @Cassiah co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
emoji4.png
Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj ❤️Ja mam je na poziomie 15% i tak sie bujam juz 3 lata.
Dziękuję Ci :)
Troszkę jednak się bałam tych wyników... Teraz czekam z niecierpliwością na dalsze.
Chociaż bardziej obstawiam, że może wyjść coś w badaniu związanym z krzepliwością krwi bo mój tata ma bardzo zaawansowaną miażdżycę i bardzo duże zatory żylne.
A na wizytę u cudotwórcy już jestem zapisana - pojadę z kompletem dokumentów i poczekam na swój wyrok :p

Hej dziewczyny Jestem po nieudanym transferze. Dostałam miesiączkę. Kończy mi się za dwa dni a jutro mam wizytę pierwsza od informacji ze nie jestem w ciąży.. Mam mrozaka. Chcę go wykorzystać teraz w tym cyklu ale jeśli zrobią mi na sztucznym cyklu to leki bierze się już w trakcie miesiączki ? Bo wracam dopiero z wakacji jutro i dlatego dopiero wizyta
Na cyklu sztucznym leki bierze się od 2-3 dnia cyklu.

Dziękuję Ci :)
Troszkę jednak się bałam tych wyników... Teraz czekam z niecierpliwością na dalsze.
Chociaż bardziej obstawiam, że może wyjść coś w badaniu związanym z krzepliwością krwi bo mój tata ma bardzo zaawansowaną miażdżycę i bardzo duże zatory żylne.
A na wizytę u cudotwórcy już jestem zapisana - pojadę z kompletem dokumentów i poczekam na swój wyrok :p
to chyba najrozsadniejsze co mozesz zrobic, tutaj kazdy przypadek jest inny i chyba nie mozna porownywac wynikow badan no chyba ze sa w tym samym labo robione.Mysle ze gdybys robila je u Pasnika tez by ci co innego wyszlo.spokojnie❤️Jest jak jest i beda cie ratowac jak bedzie trzeba:)

Jeszcze dasz rady, no co ja piszę damy radę. Tatuaż to mała rzecz, odpuść mu...niech ma tyle radości z życia :) jak jemu się podoba to daj mu luz

Jestem dziś w pracy, u nas jest czas urlopów, więc jest mało osób. Przyszedł do mnie szef innej grupy i chce żeby moja grupa coś napisała albo znalazła, kogoś z mojej grupy kto to zrobi, to mu mówię, że ja nie jestem w temacie teraz (jak mam ludziom coś mówić na urlopie jak są??), a on do mnie co robiłam przez ostatnie pół roku, to mu powiedziałam, że przecież wie, że mnie w pracy nie było, bo byłam chora (ciąża+poronienie+czas na moją depresję), a przez ostatni czas nadrabiałam inne zaległości (chcociaż to tylko częściowo prawda- bo u mnie teraz głowa nie ta- tylko in vitro mi w głowie teraz siedzi)- tego w nawiasach mu nie powiedziałam :) to mi powiedził, że na zwolnieniu też można pisać o ile tylko gorączki nie ma- jak wyszedł, to zamkłam drzwi do pokoju na klucz i się popłakałam.

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(

to chyba najrozsadniejsze co mozesz zrobic, tutaj kazdy przypadek jest inny i chyba nie mozna porownywac wynikow badan no chyba ze sa w tym samym labo robione.Mysle ze gdybys robila je u Pasnika tez by ci co innego wyszlo.spokojnie❤️Jest jak jest i beda cie ratowac jak bedzie trzeba:)
Pasikonik chyba wie co robi :D Dam radę - poczekam cierpliwie na pozostałe wyniki! :)

Śliczny bejbik. Oby jak najwięcej takich zdjęć. <3

Kiedy masz następną wizytę? Wpisałabym Cię do kalendarza jeśli chcesz. :D
Jeszcze nie mam wytyczonej kolejnej wizyty bo dr na urlopie i ma juz wszystko poblokowane wiec będę dzwoniła z dnia na dzień jak sie bedą zwalniały miejsca punkcyjne i transferowe.

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(
Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …:D :p

reklama
Do góry