reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
cos mi sie wydaje ze to jest kryzys wieku sredniego bo za 1.5 roku 40 na karku!
Hehe i z tego powinnas sie smiac [emoji4] ewentualnie mu podokuczac [emoji6] szkoda Twoich lez i smutkow Kochana, jak sie wytatuowal, tak sobie bedzie wygladal [emoji16] z czasem sie przyzwyczaisz do jego nowych dziar, spowszednieja Ci, zobaczysz [emoji4]

Dziewczyny mimo dolka choc mala pozytywna wiadomosc, w koncu mam wyniki chlamydii z wymazu i nie mam tego paskudstwa mimo tego ze w krwi nadal wychodzi! A wiec choc tyle, teraz tylko te leki musze ogarnac.

A poza tym przeszlam prez 400 stron ... i to tylko z dzisiaj [emoji33][emoji33][emoji33]
zwolnijcie tempo dla nas pracujacych bo nie wyrobie!

reklama
Dziewczyny mimo dolka choc mala pozytywna wiadomosc, w koncu mam wyniki chlamydii z wymazu i nie mam tego paskudstwa mimo tego ze w krwi nadal wychodzi! A wiec choc tyle, teraz tylko te leki musze ogarnac.

A poza tym przeszlam prez 400 stron ... i to tylko z dzisiaj [emoji33][emoji33][emoji33]
zwolnijcie tempo dla nas pracujacych bo nie wyrobie!
Super ze nie masz juz w wymazie! Ale skad sie to dziadostwo bierze we krwi? Kurcze nie ogarniam

Do góry