reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

Zobacz załącznik 881817
Super Gosiu [emoji9][emoji9] 4.7cm to juz jest kawal dziecka [emoji4] zdrowka dla Was Kochana [emoji173][emoji173]

Wiem, dziekuje
emoji8.png

Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Jejku ja mam taki problem że głowę in vitrową
Wiem, dziekuje[emoji8]
Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Anetko trochę będę przed tobą;) termin mam na 5 marca. Póki co wszystko ok.

@Justin87 Mnie na migrenę pomaga tak jak @dżoasia pisze duuużo wody, paracetamol ale z tym rozsądnie i.... namoczona zimną wodą pieluszka tetrowa na czole:laugh2: a myślałam że tetrówkę kupiłam dziecku a tu matka korzysta :D
@gosia321 to tak jak u mnie... same opóźnienia... a do 18 tyyyle czasu... ;)
@misis188 Sprawa wygląda tak, że.... to wizyty prywatne i zdjęć odmawia...:(:(:( widzę niby wszystko na monitorze USG ale zdjęć nie da "bo za duża" Ostatnio miała 1333 gram.. Na prenatalne chodzę do kliniki tylko w tym się specjalizującej i tam dostaję 2 zdjęcia i film i jakoś za duża nie jest... Lekarz do którego chodzę prywatnie robił mi in vitro i jakoś tak ( z przyzwyczajenia? :confused:) u niego zostałam tylko poszłam tam gdzie prywatnie przyjmuje... Trochę przykro bo za każdą wizytę płacę 170 zł i niby sympatycznie pogadamy ale to nie o to chodzi... u mnie 31 tc więc bez sensu cokolwiek zmieniać, jeśli będę miała jakąś przyszłość invitrową to klinikę i jego polecę ale pewnie prywatnie się rozejrzę za kimś innym...
Siedziałam dzisiaj z ręcznikiem do rąk zmoczonym na czole, ulga niesamowita. Jednak i tak skończyło się na tabletce apapu, bo nie dawałam już rady. Na szczęście w końcu przeszło. Ufff.

Proszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebie :) poszukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...
No mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazje

No mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazje
@chlopkers dobrze godosz - soku Tej Pani poloć:tak: oooo tak masz rację gdyby nie to forum, to ja osobiście bym zwariował po becoe "0" :mad: myślę, że długa droga invitrowa- każdego nauczy pokory :wink:

Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj ❤️Ja mam je na poziomie 15% i tak sie bujam juz 3 lata.

reklama
Do góry