reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

Zobacz załącznik 881817
Super Gosiu [emoji9][emoji9] 4.7cm to juz jest kawal dziecka [emoji4] zdrowka dla Was Kochana [emoji173][emoji173]

Wiem, dziekuje
emoji8.png

Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Jejku ja mam taki problem że głowę in vitrową
Wiem, dziekuje[emoji8]
Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Anetko trochę będę przed tobą;) termin mam na 5 marca. Póki co wszystko ok.

@Justin87 Mnie na migrenę pomaga tak jak @dżoasia pisze duuużo wody, paracetamol ale z tym rozsądnie i.... namoczona zimną wodą pieluszka tetrowa na czole:laugh2: a myślałam że tetrówkę kupiłam dziecku a tu matka korzysta :D
@gosia321 to tak jak u mnie... same opóźnienia... a do 18 tyyyle czasu... ;)
@misis188 Sprawa wygląda tak, że.... to wizyty prywatne i zdjęć odmawia...:(:(:( widzę niby wszystko na monitorze USG ale zdjęć nie da "bo za duża" Ostatnio miała 1333 gram.. Na prenatalne chodzę do kliniki tylko w tym się specjalizującej i tam dostaję 2 zdjęcia i film i jakoś za duża nie jest... Lekarz do którego chodzę prywatnie robił mi in vitro i jakoś tak ( z przyzwyczajenia? :confused:) u niego zostałam tylko poszłam tam gdzie prywatnie przyjmuje... Trochę przykro bo za każdą wizytę płacę 170 zł i niby sympatycznie pogadamy ale to nie o to chodzi... u mnie 31 tc więc bez sensu cokolwiek zmieniać, jeśli będę miała jakąś przyszłość invitrową to klinikę i jego polecę ale pewnie prywatnie się rozejrzę za kimś innym...
Siedziałam dzisiaj z ręcznikiem do rąk zmoczonym na czole, ulga niesamowita. Jednak i tak skończyło się na tabletce apapu, bo nie dawałam już rady. Na szczęście w końcu przeszło. Ufff.

Proszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebie :) poszukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...
No mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazje

No mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazje
@chlopkers dobrze godosz - soku Tej Pani poloć:tak: oooo tak masz rację gdyby nie to forum, to ja osobiście bym zwariował po becoe "0" :mad: myślę, że długa droga invitrowa- każdego nauczy pokory :wink:

Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj ❤️Ja mam je na poziomie 15% i tak sie bujam juz 3 lata.

reklama
Do góry