Nie pamietam alr chyba liczbie bo mowil ze duuuuze je mam. P.s. ja tez ciemna masa z immunologii. Gosia321 i Annemarie maja to obcykane@anett96 bo ja ciemna z immunnologii jestem [emoji14]
Wartość 29 miałaś w liczbie komórek NK czy w % komórek NK?
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Wiewiórka jest na pewno słodziutka. Chyba że to wiewiórka w jakiejś wersji hard.Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …
Justin87
A jak samopoczucie? Coś lepiej?Anettko jako tako. Ciażę prowadzę u Ingi w krk. Z całych sił trzymam za ciebie kciuki.
Never give up
Niby z orzeszkiem … ale to orzeszek nie jest...Wiewiórka jest na pewno słodziutka. Chyba że to wiewiórka w jakiejś wersji hard.
Wyśle Wam jak wróci bo na razie opija naszej walecznej dzieci
chlopkers
Nie przejmuj sie. Chlopy czesto jak dzieci [emoji6] stare to a glupie [emoji6]problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!
On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac
gosia321
CudownyZobacz załącznik 881791
Usg z dzis I oto mój prawie 2cm bejbik
U
użytkowniczka v
Gość
Super! Buziaczki dla Oliwki :*Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone
Zobacz załącznik 881817
ilmenau
problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!
On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac
Nie fochaj sie, on sobie twoją podobizne wytatoowal
gosia321
:*:* ❤❤❤Dziewuchy kochane,
tak bez specjalnego powodu... ciesze sie z kazdej nowej betki, trzymam kciuki za testujaco-stresujace, za kazde nowe piekne usg, za ciezkie rozmyslenia...zeby takie nie byly.. za wszystkie Asie , zeby tym razem to byl juz ostatni raz, zaciazone Gosie, za usmiech na twarzach pomimo wiecznych kopniakow od losu, za milosc i za wasze przyjaznie...badzcie dla siebie dobre, robcie to co wam przyjemnosc sprawia... i nie traccie wiary w swoje male cuda.
Kochana a ty kiedy startujesz z dawczynia ? Bo ja sie chcem cieszyc z twojej ciazy i poslac ci mnustwo ciazowych zarazkow :*
reklama
JoannaRak
Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …
Nie wiem o co chodzi ale to juz 5 w trakcie nie calego roku. tylko tamte byly na ramieniu, a teraz noga i to przedramie. Zeby to bylo cos innego to przezylabym ale ze to gola kobieta to mnie sciska w gardle
Wlasnie wraca z Polski i nie wiem jak mam sie zachowac, takiego mam dola przez to ze paranoja.
Ja to od razu widze ze do pracy nie pojdziesz, no i nie czaje jak mogl sobie cycki zrobic w tak widocznym miejscu! No wlasnie dlatego mam dola strasznego ale juz staram sie stawac na nogi!
Podziel się: