reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …:D :p
Wiewiórka jest na pewno słodziutka. Chyba że to wiewiórka w jakiejś wersji hard. ;)

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(
Nie przejmuj sie. Chlopy czesto jak dzieci [emoji6] stare to a glupie [emoji6]

Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)

Zobacz załącznik 881817
Super! Buziaczki dla Oliwki :*

Dziewuchy kochane,
tak bez specjalnego powodu... ciesze sie z kazdej nowej betki, trzymam kciuki za testujaco-stresujace, za kazde nowe piekne usg, za ciezkie rozmyslenia...zeby takie nie byly.. za wszystkie Asie , zeby tym razem to byl juz ostatni raz, zaciazone Gosie, za usmiech na twarzach pomimo wiecznych kopniakow od losu, za milosc i za wasze przyjaznie...badzcie dla siebie dobre, robcie to co wam przyjemnosc sprawia... i nie traccie wiary w swoje male cuda.❤️❤️❤️
:*:* ❤❤❤
Kochana a ty kiedy startujesz z dawczynia ? Bo ja sie chcem cieszyc z twojej ciazy i poslac ci mnustwo ciazowych zarazkow :*

reklama
Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …:D :p

Nie wiem o co chodzi ale to juz 5 w trakcie nie calego roku. tylko tamte byly na ramieniu, a teraz noga i to przedramie. Zeby to bylo cos innego to przezylabym ale ze to gola kobieta to mnie sciska w gardle :(
Wlasnie wraca z Polski i nie wiem jak mam sie zachowac, takiego mam dola przez to ze paranoja.
Ja to od razu widze ze do pracy nie pojdziesz, no i nie czaje jak mogl sobie cycki zrobic w tak widocznym miejscu! No wlasnie dlatego mam dola strasznego ale juz staram sie stawac na nogi!

Do góry