reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@chlopkers dobrze godosz - soku Tej Pani poloć:tak: oooo tak masz rację gdyby nie to forum, to ja osobiście bym zwariował po becoe "0" :mad: myślę, że długa droga invitrowa- każdego nauczy pokory :wink:
@Agniecha1508 przeca to dobra mysl, cos za mna chodzilo caly dzien i juz wiem co! Woda z sokiem z zurawiny [emoji7][emoji7] dziekuje Kochana [emoji173][emoji173]

reklama
@Koniczyna82 @Cassiah co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
emoji4.png
Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj ❤️Ja mam je na poziomie 15% i tak sie bujam juz 3 lata.
Dziękuję Ci :)
Troszkę jednak się bałam tych wyników... Teraz czekam z niecierpliwością na dalsze.
Chociaż bardziej obstawiam, że może wyjść coś w badaniu związanym z krzepliwością krwi bo mój tata ma bardzo zaawansowaną miażdżycę i bardzo duże zatory żylne.
A na wizytę u cudotwórcy już jestem zapisana - pojadę z kompletem dokumentów i poczekam na swój wyrok :p

Hej dziewczyny Jestem po nieudanym transferze. Dostałam miesiączkę. Kończy mi się za dwa dni a jutro mam wizytę pierwsza od informacji ze nie jestem w ciąży.. Mam mrozaka. Chcę go wykorzystać teraz w tym cyklu ale jeśli zrobią mi na sztucznym cyklu to leki bierze się już w trakcie miesiączki ? Bo wracam dopiero z wakacji jutro i dlatego dopiero wizyta
Na cyklu sztucznym leki bierze się od 2-3 dnia cyklu.

Dziękuję Ci :)
Troszkę jednak się bałam tych wyników... Teraz czekam z niecierpliwością na dalsze.
Chociaż bardziej obstawiam, że może wyjść coś w badaniu związanym z krzepliwością krwi bo mój tata ma bardzo zaawansowaną miażdżycę i bardzo duże zatory żylne.
A na wizytę u cudotwórcy już jestem zapisana - pojadę z kompletem dokumentów i poczekam na swój wyrok :p
to chyba najrozsadniejsze co mozesz zrobic, tutaj kazdy przypadek jest inny i chyba nie mozna porownywac wynikow badan no chyba ze sa w tym samym labo robione.Mysle ze gdybys robila je u Pasnika tez by ci co innego wyszlo.spokojnie❤️Jest jak jest i beda cie ratowac jak bedzie trzeba:)

Jeszcze dasz rady, no co ja piszę damy radę. Tatuaż to mała rzecz, odpuść mu...niech ma tyle radości z życia :) jak jemu się podoba to daj mu luz

Jestem dziś w pracy, u nas jest czas urlopów, więc jest mało osób. Przyszedł do mnie szef innej grupy i chce żeby moja grupa coś napisała albo znalazła, kogoś z mojej grupy kto to zrobi, to mu mówię, że ja nie jestem w temacie teraz (jak mam ludziom coś mówić na urlopie jak są??), a on do mnie co robiłam przez ostatnie pół roku, to mu powiedziałam, że przecież wie, że mnie w pracy nie było, bo byłam chora (ciąża+poronienie+czas na moją depresję), a przez ostatni czas nadrabiałam inne zaległości (chcociaż to tylko częściowo prawda- bo u mnie teraz głowa nie ta- tylko in vitro mi w głowie teraz siedzi)- tego w nawiasach mu nie powiedziałam :) to mi powiedził, że na zwolnieniu też można pisać o ile tylko gorączki nie ma- jak wyszedł, to zamkłam drzwi do pokoju na klucz i się popłakałam.

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(

to chyba najrozsadniejsze co mozesz zrobic, tutaj kazdy przypadek jest inny i chyba nie mozna porownywac wynikow badan no chyba ze sa w tym samym labo robione.Mysle ze gdybys robila je u Pasnika tez by ci co innego wyszlo.spokojnie❤️Jest jak jest i beda cie ratowac jak bedzie trzeba:)
Pasikonik chyba wie co robi :D Dam radę - poczekam cierpliwie na pozostałe wyniki! :)

Śliczny bejbik. Oby jak najwięcej takich zdjęć. <3

Kiedy masz następną wizytę? Wpisałabym Cię do kalendarza jeśli chcesz. :D
Jeszcze nie mam wytyczonej kolejnej wizyty bo dr na urlopie i ma juz wszystko poblokowane wiec będę dzwoniła z dnia na dzień jak sie bedą zwalniały miejsca punkcyjne i transferowe.

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(
Asia mnie kiedyś też mąż wkurzył że zrobił sobie kolejny tatuaż ale szybko stwierdziłam że to jego ciało i odpuściłam...
Ale jak zrobił sobie wiewiórkę na żebrach to uważam, że przebił wszystkie które widziałam …:D :p

reklama
Do góry