reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aneta, to samo sobie mowie caly miesiac szczegolnie jak widze ze wlasnie teraz rodza wszystkie dziewczyny ktore zaczynaly razem z nami! Oj ciezki ten miesiac dla mnie [emoji853]
Mialam podobnie po lyzeczkowaniu jak wrocilam do pracy po dlugiej nieobecnosci i kolega sie pochwalil ze zona jest w ciazy i ze ma termin porodu na przelom wrzesien/pazdziernik, a ja sobie uswiadomilam ze gdyby puste jako nie okazalo sie puste rodzilabym w tyn samym terminie [emoji58]

reklama
W związku z tym ,że doczytałam:
@Dziunia12 -tu naprawdę nie ma osób nieżyczliwych,,dalej nie będę skrobać bo @dżoasia wszystko już napisała-aż poczułam wyrzuty ,że tak mało się udzielam:p
Anetko trzymam kciukasy dalej nieustająco-jak pisała @Biedroneczka83 -niech ta piękna Kobieta też ma rozstępy:D:D:D-nie widziałam osobiście ,ale pamiętam ze zdjęć:p

@dżoasia -nic nie odpisałaś na kopniaki i lody-rozumim,że nie zapraszasz:hmm::hmm::hmm:
Ale i tak wiem,że będzie git- i jak Ktoś juz wspomniał-żem Cię widziała to naturalnie dla Ciebie szybciej serducho bije:D:D:D

A się rozpisałammmmmmm:szok: :szok::szok::szok:

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Tak. 8dpt dla blastki to juz powinno juz wyjsc w pozytywnej becie [emoji4]

Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?
od początku cyklu dostajesz leki typu medrol i estrofem. oczywiście wizyta przed okresem albo 2dc. A potem monitoring czy Endo rosnie. jak ustali termin transferu to powie od kiefy progesteron. A witaminy bierzesz juz. ja miala. femibion ovitrel i dużo kwasu foliowego. ja okres mialam 23.12 a transfer 5 dniowej blastki mialam 09.01.

Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?
Kochana zalezy czy bedziesz na cyklu sztucznym czy naturalnym. Ja zawsze bylam na sztucznym, od 2dc zaczybalam brac leki i kolo 8-10 dc byl podglad i decyzha o transferze. Na naturalnym nigdy nie mialam.crio wiec nir pomoge

A co u ciebie? Nie odzywalas sie do nas. Mi lekarz mowil, ze mozna od razu w następnym cyklu ruszac z crio, ale my wolelismy zrobić przerwę na wakacje a potem wpadłam zeby jednak sprawdzić immunologie i tak to sie przeciagnelo...

reklama
od początku cyklu dostajesz leki typu medrol i estrofem. oczywiście wizyta przed okresem albo 2dc. A potem monitoring czy Endo rosnie. jak ustali termin transferu to powie od kiefy progesteron. A witaminy bierzesz juz. ja miala. femibion ovitrel i dużo kwasu foliowego. ja okres mialam 23.12 a transfer 5 dniowej blastki mialam 09.01.
Ja biore witaminy rozne,jestem dwa dni po odstawieniu lekow po nie udanym transferze i teraz ide na wizyte do lekarza co mamy robic dalej.

Do góry