reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kolejne głupie pytanie:) czy mogę iść na depilacji bikini pasta cukrowa w ciazy;) ? Wcześniej zawsze chodziłam na bikini...
Haha kochana lepiej odpusc ;) i kup maszynke :)
Trzymam mocno kciuki za Was i z apiekne jajca [emoji173]
Ja sie troche wystraszylam, bo wlasnie zaczelam plamic na czerwono. Ale nie mozna wpadac w panike. Jutro ide na usg, ktore przelozyli mi z poniedzialku (na szczescie), to sie wszystkiego dowiem. Juz i tak na nic nie mam wplywu
Wez nospe i odpoczywaj. Na pewno wszystko jest dobrze. Musi byc!!!

reklama
@gosia321 - tez tak mmyślę , tylko ja z tych co lubią iść przygotowani a nie na łapu capu. No i wiele można zrobić gdzieś taniej , a nie u nich za podwójną cenę.
Aga a jaki macie pakiet bo jak all to w nim sa w pakiecie badania przed wizyta u anestezjologa tylko wirusow nie ma chociaz doczytaj dokladnie umowe bo z tego co widzialam jakies 3 wirusy sa w pakiecie ale oczywiscie zobaczylam to za pozno

Dziewczyny dwa pytania: bo ostatnio po narkozie bylam przydzumiona i nie pamietam: od razu w dzien punkcji mi powiedza ile komorek pobrali ?

I drugie pytanie od mojego meza: czy jak jutro idzie do pokoju zwierzen to dzis moze isc cwiczyc na silke? Czy lepiej dac sobie siana ?

Dziewczyny dwa pytania: bo ostatnio po narkozie bylam przydzumiona i nie pamietam: od razu w dzien punkcji mi powiedza ile komorek pobrali ?

I drugie pytanie od mojego meza: czy jak jutro idzie do pokoju zwierzen to dzis moze isc cwiczyc na silke? Czy lepiej dac sobie siana ?
Może lepiej niech se da siana, żeby nie przegrzał pływaków. Ty jak na Bronowice jedziesz to Ci lody nie po drodze - i zazdro Ci ja tego :p

Powinni powiedzieć, ja dostałam informacje. Co do siłki to może lepiej niech sobie odpuści żeby nie przegrzac jajcoow :D ;)

Myślę, że powinno coś wyjść. Trzymam kciuki!!
Dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą :-) :) sytuacja u mnie jest trochę skomplikowana, korzystaliśmy z KD I ND pół na pół z nasieniem partnera. Transfer był z zarodków partnera ponieważ najlepiej rokowały ale do mrozenia nie przetrwaly. Mamy zamrozone 4 zarodki z ND.

Kochana po punkcji sie dowiesz ile jest oocytow i kurcze mi sie wydaje ze ja wsiadalam do samochodu pod klinika i juz pani embriolog dzwonila ile sie zaplodnilo.
Co do drugiego pytania to niech maz dzis sobie da spokoj z silowna

reklama
Do góry