reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć. Wczoraj moja beta wynosiła już ponad 5000. Dopiero kolejna już lekarka dostrzegła ciąże pozamaciczna. Ból dla mnie niesamowity bo dostrzegalna już była akcja serca. Razem z ciąża musieli usunąć jajowód. Dodatkowo za min pół roku czeka mnie kolejna operacja bo endometrioza zmasakrowala mi macie i pewnie dlatego moje potrójne ivf nie odniosło skutki. Nie robili tego teraz bo byłam nagłym przypadkiem. Pozostaje też pytanie czy dla bezpieczeństwa nie usunąć też drugiego jajowodu. Czy któraś z was żyje bez jajowodu/ów? Ma to jakieś odczuwalne skutki w życiu codziennym, poza tymi związanymi z trudnościami zajścia w ciążę?
Tysiaczku tak mi przykro ze tak to sie skonczylo tule mocno :* :*

Ale diagnostyka chyba ma jedne ceny. Ja tez cos kolo 300-400 zl placilam.
Gosiu a z innej beczki. Masz kontakt z Asia? Radzi se jakos dziewczyna?
Nie kontaktowalam sie z nia od dluzszego czasu powiem szczerze ze jak podchodzilam do transferow to chyba moje mysli byly skupione na zajsciu w ciaze i jakos tak kontakt sie urwal a nie chcialam przypadkowo nawet jakby pytala co u mnie urazic jej

Laseczki z KrK,tak się sklada,że będziemy z M w Krakowie,co prawda na krótko,bo tylko jakieś służbowe tematy mój M ma do ogarnięcia,ale tak sobie myślę,ze na te słynne :-) lody to byśmy mogli wpaść.Podrzuccie pls namiary jak tam trafić :-)

Laseczki z KrK,tak się sklada,że będziemy z M w Krakowie,co prawda na krótko,bo tylko jakieś służbowe tematy mój M ma do ogarnięcia,ale tak sobie myślę,ze na te słynne :-) lody to byśmy mogli wpaść.Podrzuccie pls namiary jak tam trafić :-)
Ul Krakowska 23b w Skawinie. Miejscówa kijowa bo od tyłu budynku Lidla ale waaaarto :D

reklama
Kochana po punkcji sie dowiesz ile jest oocytow i kurcze mi sie wydaje ze ja wsiadalam do samochodu pod klinika i juz pani embriolog dzwonila ile sie zaplodnilo.
Co do drugiego pytania to niech maz dzis sobie da spokoj z silowna
To ile się zapłodniło wiadomo dopiero po ok 20h od zapłodnienia więc chyba jeszcze miałaś odlot po punkcji :D :D :D

Do góry