reklama
misis188
Fanka BB :)
Ale diagnostyka chyba ma jedne ceny. Ja tez cos kolo 300-400 zl placilam.Ooo to i tak chyba jakas promocje maja bo jak ja podchodzilam to wyliczyli 800zl a zaplacilismy w Olsztynie chyba 450
Gosiu a z innej beczki. Masz kontakt z Asia? Radzi se jakos dziewczyna?
gosia321
Tysiaczku tak mi przykro ze tak to sie skonczylo tule mocno :* :*Cześć. Wczoraj moja beta wynosiła już ponad 5000. Dopiero kolejna już lekarka dostrzegła ciąże pozamaciczna. Ból dla mnie niesamowity bo dostrzegalna już była akcja serca. Razem z ciąża musieli usunąć jajowód. Dodatkowo za min pół roku czeka mnie kolejna operacja bo endometrioza zmasakrowala mi macie i pewnie dlatego moje potrójne ivf nie odniosło skutki. Nie robili tego teraz bo byłam nagłym przypadkiem. Pozostaje też pytanie czy dla bezpieczeństwa nie usunąć też drugiego jajowodu. Czy któraś z was żyje bez jajowodu/ów? Ma to jakieś odczuwalne skutki w życiu codziennym, poza tymi związanymi z trudnościami zajścia w ciążę?
gosia321
Nie kontaktowalam sie z nia od dluzszego czasu powiem szczerze ze jak podchodzilam do transferow to chyba moje mysli byly skupione na zajsciu w ciaze i jakos tak kontakt sie urwal a nie chcialam przypadkowo nawet jakby pytala co u mnie urazic jejAle diagnostyka chyba ma jedne ceny. Ja tez cos kolo 300-400 zl placilam.
gosia321
A co do wynikow nie wiem bo ja robilam u siebie w sanepidzie wyszlo najtaniejAle diagnostyka chyba ma jedne ceny. Ja tez cos kolo 300-400 zl placilam.
Netiaskitchen
Laseczki z KrK,tak się sklada,że będziemy z M w Krakowie,co prawda na krótko,bo tylko jakieś służbowe tematy mój M ma do ogarnięcia,ale tak sobie myślę,ze na te słynne :-) lody to byśmy mogli wpaść.Podrzuccie pls namiary jak tam trafić :-)
gosia321
@Agniecha1508 a wiesz ze ty jako krwiodawca mozesz miec w punkcie krwiodawstwa cala wirusologie za free
dżoasia
Ul Krakowska 23b w Skawinie. Miejscówa kijowa bo od tyłu budynku Lidla ale waaaartoLaseczki z KrK,tak się sklada,że będziemy z M w Krakowie,co prawda na krótko,bo tylko jakieś służbowe tematy mój M ma do ogarnięcia,ale tak sobie myślę,ze na te słynne :-) lody to byśmy mogli wpaść.Podrzuccie pls namiary jak tam trafić :-)
gosia321
Rob bete a nie sikaczaSkusilam sie dzis na test sikany i co...dupa blada...moglam sie tego spodziewac bo to by bylo zbyt piekne zeby sie udało 12dpt 2-och zarodkow i nawet cien cienia nie bylo nic tylko ryczec
reklama
dżoasia
To ile się zapłodniło wiadomo dopiero po ok 20h od zapłodnienia więc chyba jeszcze miałaś odlot po punkcjiKochana po punkcji sie dowiesz ile jest oocytow i kurcze mi sie wydaje ze ja wsiadalam do samochodu pod klinika i juz pani embriolog dzwonila ile sie zaplodnilo.
Co do drugiego pytania to niech maz dzis sobie da spokoj z silowna
Podziel się: