reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kolejne głupie pytanie:) czy mogę iść na depilacji bikini pasta cukrowa w ciazy;) ? Wcześniej zawsze chodziłam na bikini...
Haha kochana lepiej odpusc ;) i kup maszynke :)
Trzymam mocno kciuki za Was i z apiekne jajca [emoji173]
Ja sie troche wystraszylam, bo wlasnie zaczelam plamic na czerwono. Ale nie mozna wpadac w panike. Jutro ide na usg, ktore przelozyli mi z poniedzialku (na szczescie), to sie wszystkiego dowiem. Juz i tak na nic nie mam wplywu
Wez nospe i odpoczywaj. Na pewno wszystko jest dobrze. Musi byc!!!

reklama
@gosia321 - tez tak mmyślę , tylko ja z tych co lubią iść przygotowani a nie na łapu capu. No i wiele można zrobić gdzieś taniej , a nie u nich za podwójną cenę.
Aga a jaki macie pakiet bo jak all to w nim sa w pakiecie badania przed wizyta u anestezjologa tylko wirusow nie ma chociaz doczytaj dokladnie umowe bo z tego co widzialam jakies 3 wirusy sa w pakiecie ale oczywiscie zobaczylam to za pozno

Dziewczyny dwa pytania: bo ostatnio po narkozie bylam przydzumiona i nie pamietam: od razu w dzien punkcji mi powiedza ile komorek pobrali ?

I drugie pytanie od mojego meza: czy jak jutro idzie do pokoju zwierzen to dzis moze isc cwiczyc na silke? Czy lepiej dac sobie siana ?

Dziewczyny dwa pytania: bo ostatnio po narkozie bylam przydzumiona i nie pamietam: od razu w dzien punkcji mi powiedza ile komorek pobrali ?

I drugie pytanie od mojego meza: czy jak jutro idzie do pokoju zwierzen to dzis moze isc cwiczyc na silke? Czy lepiej dac sobie siana ?
Może lepiej niech se da siana, żeby nie przegrzał pływaków. Ty jak na Bronowice jedziesz to Ci lody nie po drodze - i zazdro Ci ja tego :p

Powinni powiedzieć, ja dostałam informacje. Co do siłki to może lepiej niech sobie odpuści żeby nie przegrzac jajcoow :D ;)

Myślę, że powinno coś wyjść. Trzymam kciuki!!
Dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą :-) :) sytuacja u mnie jest trochę skomplikowana, korzystaliśmy z KD I ND pół na pół z nasieniem partnera. Transfer był z zarodków partnera ponieważ najlepiej rokowały ale do mrozenia nie przetrwaly. Mamy zamrozone 4 zarodki z ND.

Kochana po punkcji sie dowiesz ile jest oocytow i kurcze mi sie wydaje ze ja wsiadalam do samochodu pod klinika i juz pani embriolog dzwonila ile sie zaplodnilo.
Co do drugiego pytania to niech maz dzis sobie da spokoj z silowna

reklama
Do góry