reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Taaaaaaaak, wiem ale co poradzę jak ja na loda jak osioł na marchewkę[emoji14]
Obiecuję poprawę! Jutro rower do upadłego [emoji1]
Jaka ja tam chodakowska... Kiedyś waga podchodziła już pod 90kg, ale teraz staram się nie przekraczać 80, chociaż wstyd mi bo w tamtym roku o tej porze było 75-76, ale nic nie poradzę na to, że łatwiej mi przytyć niż zrzucić trochę balastu :(

To ile jutro robimy km? [emoji6] bo ja tez bicykle race ;))) ja kochana niestety mam teraz najwyższa wagę w zyciu.... ;( ale wysportowany grubasiński jestem.

Ale bym zjadła gałeczkę słonego karmela no i jeszcze jedną z ananaskiem ;))))

reklama
To ile jutro robimy km? [emoji6] bo ja tez bicykle race ;))) ja kochana niestety mam teraz najwyższa wagę w zyciu.... ;( ale wysportowany grubasiński jestem.

Ale bym zjadła gałeczkę słonego karmela no i jeszcze jedną z ananaskiem ;))))
Najwięcej w tym roku zrobiłam 80 i jutro bym wycelowała w stówkę ale chyba słabo będzie bo ostatni miesiąc nie rozpieszczał meteorologicznie i bryka stoi w pokoju :p

No właśnie ja karmela wpierdzieliłam, to tego kawowe i zajebisty sorbet śliwkowy :D

Najwięcej w tym roku zrobiłam 80 i jutro bym wycelowała w stówkę ale chyba słabo będzie bo ostatni miesiąc nie rozpieszczał meteorologicznie i bryka stoi w pokoju [emoji14]

No właśnie ja karmela wpierdzieliłam, to tego kawowe i zajebisty sorbet śliwkowy [emoji1]

Szkoda ze z Krakowa jesteś - pojechałybyśmy razem a potem na lody!!! ;)))
I czarowałybyśmy jajniki razem ;)))

Musimy się teraz wyjeździć bo jak bliźniaki będą załadowane to uziemieni przymusowe.

@sksk jak Ty do tych Katowic będziesz jeździć to koniecznie musisz kiedyś zjechać z a4 do Skawiny na loda :D To niedaleko bo może ok 3km a nieziemskie są!!! Zaraziła mnie nimi @chlopkers i zawsze po drodze z Kato zajeżdżam :D
Zaglądniemy
Mam niezdrowy stosunek do jedzenia niestety. Jak byłam w ciąży to chodził za mną jakiś niezdrowy burger, ale powiedziałam sobie nie, teraz nie, zrobię sobie coś zdrowszego w domu, no o tego się trzymałam, ale jak się dowiedziałam wieczorem u lekarza, że u mojego dzieciątka nie słychać serduszka, to nastepnena dnia rano kazałam się zabrać do Maca i zjadłam jakiegoś pustego burgera z frytkami smażonymi na tłuszczu z dużą ilością soli (normalnie nie znoszę soli) i czułam niemal dziką radość.... Z jedzenia oczywiście...

reklama
Do góry