reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia @Biedroneczka83 a co Wam lekarze powiedzieli? Faktycznie ze jest lipa? Bo sam fakt, ze lekarz nie mierzy jajec (albo nie podaja pacjentce rozmiarow), to jeszcze nie znaczy ze jest doopa. Dajcie sobie czas. Zreszta Asia sama pisalas, ze przy poprzedniej procedurze tez na poczatku mialas drobnice. Qwa no musi byc teraz dobrze. Nie ma innej opcji!

Mój lekarz nie wyglada na razie jakby miał oznajmiać lipę ;))) ze słabo się stymulują jajniki.
My po prostu z aska se tak wymyśliłyśmy ze se pojdziemy łeb w łeb - najpierw trochę porozrabiamy a potem zdrowe bliźniaki urodziny. Taki plan - na początku musi być ch..... żeby potem było tylko super!!!!

reklama
Kaśka, zeżarłam loda i już mi lepiej :p
Coś tam rośnie, ale doktorek zwiększył dawki, bo sam stwierdził, że słabo jak na razie. Czekam do poniedziałku :)

Ty PCO nam lodów nie wolno szczególnie podczas wysiadywania jajków. Ale powiem Ci ze mi się po tych hormonach masakrycznie chce żreć ;((( wczoraj cały dzień o lodach myślałam.
Ty Asiu tez większa w pasie czy typ chodakowskiej?

Witam, jestem 3 dni po transferze 3 dniowych zarodków. Myślicie że w 9 dniu mogę robić betę? To mój drugi transfer, z pierwszego niestety beta była negatywna.

Kaśka, zeżarłam loda i już mi lepiej [emoji14]
Coś tam rośnie, ale doktorek zwiększył dawki, bo sam stwierdził, że słabo jak na razie. Czekam do poniedziałku :)
Trzymam mocno kciuki za Was i z apiekne jajca [emoji173]
Ja sie troche wystraszylam, bo wlasnie zaczelam plamic na czerwono. Ale nie mozna wpadac w panike. Jutro ide na usg, ktore przelozyli mi z poniedzialku (na szczescie), to sie wszystkiego dowiem. Juz i tak na nic nie mam wplywu

Ty PCO nam lodów nie wolno szczególnie podczas wysiadywania jajków. Ale powiem Ci ze mi się po tych hormonach masakrycznie chce żreć ;((( wczoraj cały dzień o lodach myślałam.
Ty Asiu tez większa w pasie czy typ chodakowskiej?
Taaaaaaaak, wiem ale co poradzę jak ja na loda jak osioł na marchewkę:p
Obiecuję poprawę! Jutro rower do upadłego :D
Jaka ja tam chodakowska... Kiedyś waga podchodziła już pod 90kg, ale teraz staram się nie przekraczać 80, chociaż wstyd mi bo w tamtym roku o tej porze było 75-76, ale nic nie poradzę na to, że łatwiej mi przytyć niż zrzucić trochę balastu :(

reklama
Witam was serdecznie kobietki.Byłam z wami na forum w kwietniu gdzie miałam podejść do transferu z KD.Poniewaz komórki nie nadawały się do zapłodnienia szukaliśmy nowej dawczyni.24 lipca mam transfer z nowych komórek (mam nadzieję że tym razem nie bedzie żadnych niespodzianek )oprócz tych pozytywnych oczywiście.Na dzień dzisiejszy endo10 czyli chyba ok.Tysiaczku współczuję.Mialam dwie ciąże pozamaciczne i mam usunięte dwa jajowody i jeden jajnik.Na początku myślałam o skutkach spowodowanych usunięciem jajowodów ale okazało się,że nie przeszkadza to w życiu codziennym.Miesiączkuję regularnie.Jedyny ból był taki że nie będę mogła zajść w ciążę naturalnie.Mimo tych wszystkich przeciwności losu nadal walczę i mam nadzieję że spełni się nie tylko moje marzenie ,ale i wszystkich staraczek i przyszłych mamuś.:)

Do góry