chlopkers
Fanka BB :)
Eh nieistotny stroj. Za to ile uroku osobistego [emoji4][emoji4][emoji4]Taaaa jasne moje wystąpienia zawsze w piżamie i szlafroku lol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh nieistotny stroj. Za to ile uroku osobistego [emoji4][emoji4][emoji4]Taaaa jasne moje wystąpienia zawsze w piżamie i szlafroku lol
Aaa ok rozumiem. Dzieki Misis [emoji4] a co u Ciebie? Jak sie czujesz? Ty juz chyba na finiszu, prawda?Zeby Ci sie zakrzepy nie porobily. Jest podawana raczej zawsze po operacjach ale chyba po porodzie naturalnym nie
@dżoasia @Biedroneczka83 a co Wam lekarze powiedzieli? Faktycznie ze jest lipa? Bo sam fakt, ze lekarz nie mierzy jajec (albo nie podaja pacjentce rozmiarow), to jeszcze nie znaczy ze jest doopa. Dajcie sobie czas. Zreszta Asia sama pisalas, ze przy poprzedniej procedurze tez na poczatku mialas drobnice. Qwa no musi byc teraz dobrze. Nie ma innej opcji!Czyli takie samo ze tak powiem gowno u nas..... tylko ze u mnie za pierwszym razem (3 miesiące temu nie było takich cyrków)......
Wszedzie pisze ze 12dpt sikacz powinien juz wyjsc
Kaśka, zeżarłam loda i już mi lepiej@dżoasia @Biedroneczka83 a co Wam lekarze powiedzieli? Faktycznie ze jest lipa? Bo sam fakt, ze lekarz nie mierzy jajec (albo nie podaja pacjentce rozmiarow), to jeszcze nie znaczy ze jest doopa. Dajcie sobie czas. Zreszta Asia sama pisalas, ze przy poprzedniej procedurze tez na poczatku mialas drobnice. Qwa no musi byc teraz dobrze. Nie ma innej opcji!
A w ktorym dniu po transferze robilas sikacza?Wywal siłacza i idź na betę!!!
U mnie sikacz był negatywny godzinę później beta ponad sto i wiele jest takich historii.
Teraz nie kupuje siłaczy w ogóle jeśli symulacja się powiedzie.
kochana może ty daj sobie spokój z tymi zabiegami teraz, cio? Żeby Cię znowu nie wysypało jakieś dziadostwo. Może jak odstawisz steryd to spróbuj?Kolejne głupie pytanie czy mogę iść na depilacji bikini pasta cukrowa w ciazy ? Wcześniej zawsze chodziłam na bikini...
A w ktorym dniu po transferze robilas sikacza?