Mieciu85
Fanka BB :)
haha może jakis zlot zrobimy, bo ja mam monit jajców w piątek, więc podejrzewam, że w poniedziałek też będę mieć
Oo super to widzimy sie w poniedzialek... zlot w ciechocinku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha może jakis zlot zrobimy, bo ja mam monit jajców w piątek, więc podejrzewam, że w poniedziałek też będę mieć
To bedzie 11dpt jutro ciekawe czy cos wyjdzie.
Jutro moze zatestuje a w poniedzialek zrobie bete.U mnie wyszla jasna kreska 8 dnia z popoludniowego moczu, mialam 3 dniowe zarodki. Mysle, ze 11 dzien jest jak najbardziej adekwatny zeby juz testowac albo bete robic.
Jaka slodka [emoji7] w jakim jest wieku?Na pewno. Moja malutka ma teraz fazę na calowanie wszystkiego co zaboli. Ostatnio jesteśmy w sklepie, ja w japonkach I uderzyłam się w palca u stopy a ona : ojej mamuś trzeba pocałować i buch w sklepie na ziemię i mi stopy słodziak całuje. Przechodził właśnie starszy pan obok i dziwnie się na mnie spojrzał. Haha. Ale jaja.
To tak apropos tego, że warto...
Buziaki
zapomniałam Ci dodać , że miałam mega okresowe bóle dlatego jak zobaczyłam , że nie ma dwóch kresek to się jakoś bardzo nie zdziwiłam ale za to na drugi dzień jak zobaczyłam tego bladziocha to myślałam, że na zawał zejdęMoze skusze sie jutro na sikanca.Ale dzis stracilam nadzieje na cokolwiek przez ten bol jak na @ to moja nadzieja runełaKalendarzowo @ mam za 3 dni wiec moze z tad te bole
Super Kochana! Rośnijcie dalej zdrowo!Dziewczynki dziś byłam na wizycie. No więc cud nadwiślański rośnie i już widać rączki i nóżki choć 7 tydz.1 dzień. Dostałam skierowanie na nfz na wszystkie badania genetyczne na kopernika ze względu na wiek. Tsh do kontroli bo skoczyło na 2.9. I zwiększyć eutyrox do 50.
Zróbmy zlot Ja jeszcze nie wiem,na którą mam być,ale jak już będę wiedzieć,to dam Wam znakahaha może jakis zlot zrobimy, bo ja mam monit jajców w piątek, więc podejrzewam, że w poniedziałek też będę mieć
Zróbmy zlot Ja jeszcze nie wiem,na którą mam być,ale jak już będę wiedzieć,to dam Wam znaka