reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 @adansonia mamuśki ✊✊✊✊ za maluszka :) niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki ;) ❤❤
@Dziunia12 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤

Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzieli :) także najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Kochana fotke wysle dopiero 24 lipca bo z dzisiejszej wizyty przepisalam sie na wtorek. Ostatni raz bylam w sobote zeby podgladnac maluszka:)

@gosia321 @adansonia mamuśki ✊✊✊✊ za maluszka :) niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki ;) ❤❤
@Dziunia12 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤

Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzieli :) także najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za pomyślne wizyty✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@zylwia miłego wypoczynku:):):)

Według rozpiski od dottore z kliniki dzisiaj mam ostatni raz wziąć 2 tabletki estrofemu i odstawić. Transfer miałam 11 czerwca i cykl naturalny. Estrofem wprowadzony w okolicy transferu już nie pamiętam kiedy. Jak to było u Was? W sierpniu będę odstawiać luteinę a następnie duphaston.

To będziemy czekać. [emoji8]
Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe;)

Załączniki

• 20180714_120340.jpg
    20180714_120340.jpg
    862,4 KB · Wyświetleń: 108
Moze i ja sie na poniedzialek zalapie??
Chociaz jak punkcja w sobote to transfer pewnie we wtorek.. nigdy nie wiem jak oni te 3 dni licza ;)

Powiem Wam ze tak mnie bola jajniki jakbym tam z 30 pecherzykow miala. A tu po 2 w kazdym...
W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanie:p ja bede dopiero jutro wiedziec co i jak.
A jajniki bola bo to zlote dorodne jajca Kurci rosna:)
A u mnie ciiisza, niby dopiero 4 zastrzyk dzis poszedl, ale strasznie ciekawa jestem co tam, jak tam :)

reklama
Pdg czy pgs to faktycznie wysokie koszta ale dają duże prawdopodobieństwo, że implantowane zarodki są zdrowe. Ja badalam swoje i następnym razem też bym tak zrobiła.

Ja pewnie jak mi się jeszcze parę razy nie uda to się nad tym zastanowię.

Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe;)
Ale jak to zgniotło?! :errr::errr::errr::errr:

W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanie:p ja bede dopiero jutro wiedziec co i jak.
A jajniki bola bo to zlote dorodne jajca Kurci rosna:)
A u mnie ciiisza, niby dopiero 4 zastrzyk dzis poszedl, ale strasznie ciekawa jestem co tam, jak tam :)

Na pewno masz tam fermę jak talala !!
a to w takim razie transfer będzie we wtorek...

Do góry