reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 @adansonia mamuśki ✊✊✊✊ za maluszka :) niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki ;) ❤❤
@Dziunia12 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤

Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzieli :) także najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Kochana fotke wysle dopiero 24 lipca bo z dzisiejszej wizyty przepisalam sie na wtorek. Ostatni raz bylam w sobote zeby podgladnac maluszka:)

@gosia321 @adansonia mamuśki ✊✊✊✊ za maluszka :) niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki ;) ❤❤
@Dziunia12 kochana ✊✊ za jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤

Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzieli :) także najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za pomyślne wizyty✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@zylwia miłego wypoczynku:):):)

Według rozpiski od dottore z kliniki dzisiaj mam ostatni raz wziąć 2 tabletki estrofemu i odstawić. Transfer miałam 11 czerwca i cykl naturalny. Estrofem wprowadzony w okolicy transferu już nie pamiętam kiedy. Jak to było u Was? W sierpniu będę odstawiać luteinę a następnie duphaston.

To będziemy czekać. [emoji8]
Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe;)

Załączniki

• 20180714_120340.jpg
    20180714_120340.jpg
    862,4 KB · Wyświetleń: 110
Moze i ja sie na poniedzialek zalapie??
Chociaz jak punkcja w sobote to transfer pewnie we wtorek.. nigdy nie wiem jak oni te 3 dni licza ;)

Powiem Wam ze tak mnie bola jajniki jakbym tam z 30 pecherzykow miala. A tu po 2 w kazdym...
W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanie:p ja bede dopiero jutro wiedziec co i jak.
A jajniki bola bo to zlote dorodne jajca Kurci rosna:)
A u mnie ciiisza, niby dopiero 4 zastrzyk dzis poszedl, ale strasznie ciekawa jestem co tam, jak tam :)

reklama
Pdg czy pgs to faktycznie wysokie koszta ale dają duże prawdopodobieństwo, że implantowane zarodki są zdrowe. Ja badalam swoje i następnym razem też bym tak zrobiła.

Ja pewnie jak mi się jeszcze parę razy nie uda to się nad tym zastanowię.

Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe;)
Ale jak to zgniotło?! :errr::errr::errr::errr:

W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanie:p ja bede dopiero jutro wiedziec co i jak.
A jajniki bola bo to zlote dorodne jajca Kurci rosna:)
A u mnie ciiisza, niby dopiero 4 zastrzyk dzis poszedl, ale strasznie ciekawa jestem co tam, jak tam :)

Na pewno masz tam fermę jak talala !!
a to w takim razie transfer będzie we wtorek...

Do góry