reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje

To super. Mi lekarz zlecil.to co Ci napisalam.a i tak.dodatkowo bralam jeszcze 3 luteiny dziennie bez jego.wiedzy
Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1 ;) i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe ;) mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała ;) ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz

Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1 ;) i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe ;) mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała ;) ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz
Paulinka a masz tą heparynę?

Cześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje
Witaj, w Krakowie niestety nie ma czego szukac jeśli chodzi o IVF. Za to dziewczyny bardzo chwalą Gyncentrum w Katowicach. Sama się tam przeniosłam z Macierzyństwa z Krakowa. Na pewno ceny baaaaaaaaardzo spoko.

Ja Ci polecam.Gyncentrum w Katowicach. Krakow nie ma dobrych klinik in.vitro

reklama
To juz bedzie ok moim.zdaniem. mozesz kolo soboty sobie sprawdzic poziom progesteronu

Do góry