reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje

To super. Mi lekarz zlecil.to co Ci napisalam.a i tak.dodatkowo bralam jeszcze 3 luteiny dziennie bez jego.wiedzy
Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1 ;) i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe ;) mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała ;) ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz

Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1 ;) i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe ;) mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała ;) ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz
Paulinka a masz tą heparynę?

Cześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje
Witaj, w Krakowie niestety nie ma czego szukac jeśli chodzi o IVF. Za to dziewczyny bardzo chwalą Gyncentrum w Katowicach. Sama się tam przeniosłam z Macierzyństwa z Krakowa. Na pewno ceny baaaaaaaaardzo spoko.

Ja Ci polecam.Gyncentrum w Katowicach. Krakow nie ma dobrych klinik in.vitro

reklama
To juz bedzie ok moim.zdaniem. mozesz kolo soboty sobie sprawdzic poziom progesteronu

Do góry