reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Maryanka to dobrze, ze ja w niewielkiej miejscowosci mieszkam, ludzie moze nie beda sie za bardzo na mnie patrzec jak bede popierdzielac w tych meskich klapkersach w grudniu popoludniu [emoji23][emoji6]
Haha dobrze, ze "nasze" lody w zimie zamkniete, bo juz wyobrazam sobie kobite z wielkim brzucholkiemm, w zimie, w klapkach i z lodem w reku :D

reklama
Ej a bola Cie palce w zgieciach? bo ja po nocy to mam wrażenie że spie z zacisnietymi pięściami bo tak mnie te zgiecia bola :/
nooo jasne ! Czułam się jak w ziemi bym kopała cały dzień! Do tego ostatnio mi doszedł ból nadgarstka w lewej dłoni :/ płakałam jednej nocy z bólu a takto ciężko mi się oprzeć jak chce wstać albo tak jak @misis188 pisze odkręcić butelkę..

A co do paznokci to zwykle malowanie, nie będę robiła hybrydy u stóp :)

Rozmawiałam z doktorem o podaniu dwóch zarodków powiedział mi że jeśli mu napisze podanie to może mi podać dwa zarodki ale zapytał się czy chce zajść w ciążę czy urodzić dziecko ? Bo przy podaniu dwóch jest większa szansa na pozytywną betę ale i większe szanse powikłań i poronienia i ja już naprawdę nie wiem co robic

DZiunia, a ilu dniowe masz zarodki i Jakiej klasy? Moze faktycznie jak ladbne balstki to bierz Po Jednej? 3 dniowe bym chyba parami brala.

Zaczyna mi juz odwalac :ninja2: a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia :(
Dobrze ze przynajmniej se poczytalam o waszych problemach obuwniczych :D
Dobrej nocki :)
Asia wazne ze dzialasz [emoji4] spokojnej nocy

Zaczyna mi juz odwalac :ninja2: a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia :(
O tak. Beczenie na zawolanie to jest to :)
Hoduj hoduj!! Chocby ze lzami w oczach :*

Wiem, to czekanie jest straszna katorga! W ktorym dniu po transferze robisz bete? Nie korci cie zeby zrobic test z moczu? Ja obiecywalam sobie, ze go nie zrobie, ale niestety slaba wola dala za wygrana [emoji4]
W 15dpt robie bete.Kordzi mnie strasznie zrobic test z moczu ale obiecalam sobie ze nie zrobie zeby nie miec dodatkowych stresow :(

reklama
Bidoku:( ale tak Ci moze na dlugo zostac bo niektóre tak maja w ciazy ze ciezko z nimi wytrzymac

Do góry