reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dopiero?! Idź już, po co masz się katować, a potem tylko przyrosty będziesz sprawdzać :-) czekanie do 15dpt nie ma sensu
Z checia bym poszla ale u nas jest tak popier......ne w tych stanach ze tu na cokolwiek chcesz krew zbadac to musisz miec skierowanie od lekarza:wściekła/y:Nie mozesz na wlasno reke isc sobie bete zrobic poerw lekarz musi dac skierowanie pptem wyniki do lekarza przesla i dopiero dowiem sie jak z lekarzem sie spotkam wiec bym czekala do usranej smierci:crazy:Dlatego mozna dostac pier.....lca.Przepraszam za moje wyrazenia ale jestwm bezradna:(

Z checia bym poszla ale u nas jest tak popier......ne w tych stanach ze tu na cokolwiek chcesz krew zbadac to musisz miec skierowanie od lekarza:wściekła/y:Nie mozesz na wlasno reke isc sobie bete zrobic poerw lekarz musi dac skierowanie pptem wyniki do lekarza przesla i dopiero dowiem sie jak z lekarzem sie spotkam wiec bym czekala do usranej smierci:crazy:Dlatego mozna dostac pier.....lca.Przepraszam za moje wyrazenia ale jestwm bezradna:(
To juz wiem gdzie sie leczysz. No to nic nie zrobisz

reklama
8 dpt 3 dniowych zarodków.
Halo mam 8dpt zrobiłam dziś rano test i negatyw ale mocz był cały biały chyba z progeateronu i nie wiem czy wiarygodny wynik, to nie zmienia faktu że jestem zdolowana. Myślę że jak pójdę na krew to się wszystko okaże. Czy któraś miała podobny przypadek i okazało się że ciąża jednak jest?

Do góry