misis188
Fanka BB :)
Dlaczego tak pozno beta??W 15dpt robie bete.Kordzi mnie strasznie zrobic test z moczu ale obiecalam sobie ze nie zrobie zeby nie miec dodatkowych stresow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego tak pozno beta??W 15dpt robie bete.Kordzi mnie strasznie zrobic test z moczu ale obiecalam sobie ze nie zrobie zeby nie miec dodatkowych stresow
Tak mi w klinice kazali przyjsc na krewDlaczego tak pozno beta??
Dopiero?! Idź już, po co masz się katować, a potem tylko przyrosty będziesz sprawdzać :-) czekanie do 15dpt nie ma sensuW 15dpt robie bete.Kordzi mnie strasznie zrobic test z moczu ale obiecalam sobie ze nie zrobie zeby nie miec dodatkowych stresow
Z checia bym poszla ale u nas jest tak popier......ne w tych stanach ze tu na cokolwiek chcesz krew zbadac to musisz miec skierowanie od lekarzaNie mozesz na wlasno reke isc sobie bete zrobic poerw lekarz musi dac skierowanie pptem wyniki do lekarza przesla i dopiero dowiem sie jak z lekarzem sie spotkam wiec bym czekala do usranej smierciDlatego mozna dostac pier.....lca.Przepraszam za moje wyrazenia ale jestwm bezradnaDopiero?! Idź już, po co masz się katować, a potem tylko przyrosty będziesz sprawdzać :-) czekanie do 15dpt nie ma sensu
Nie pamietam czy ty sie w Polsce leczysz? Jesli tak to bym szła 7dpt jesli mialas blastke albo 10dpt przy zarodku trzydniowymTak mi w klinice kazali przyjsc na krew
To juz wiem gdzie sie leczysz. No to nic nie zrobiszZ checia bym poszla ale u nas jest tak popier......ne w tych stanach ze tu na cokolwiek chcesz krew zbadac to musisz miec skierowanie od lekarzaNie mozesz na wlasno reke isc sobie bete zrobic poerw lekarz musi dac skierowanie pptem wyniki do lekarza przesla i dopiero dowiem sie jak z lekarzem sie spotkam wiec bym czekala do usranej smierciDlatego mozna dostac pier.....lca.Przepraszam za moje wyrazenia ale jestwm bezradna
No niestety pozostaje mi czekac do 23 lipca albo zrobic test z moczu co watpie ze cos pokarze :/To juz wiem gdzie sie leczysz. No to nic nie zrobisz
Do pierwszych badań prenatalnych[emoji173]Dziewczyny będące w novum, do którego tygodnia prowadziłyście ciaze w klinice?
Halo mam 8dpt zrobiłam dziś rano test i negatyw ale mocz był cały biały chyba z progeateronu i nie wiem czy wiarygodny wynik, to nie zmienia faktu że jestem zdolowana. Myślę że jak pójdę na krew to się wszystko okaże. Czy któraś miała podobny przypadek i okazało się że ciąża jednak jest?8 dpt 3 dniowych zarodków.