reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pomniejszacz.pl
20180717-142158.jpg
20180717-142158.jpg

Link do Twojego zdjęcia:
To ja wam wstawię: nie umalowana nie uczesana i w kiecce z głębi szafy :D

zadzwoń jutro do miejsca gdzie masz miec robione i zwyczajnie zapytaj jak to wygląda z krwią i czy opis na miejscu czy po czasie. Ja distalam na miejscu po usg. Wszystko bedziesz miala jasne :)
Z tym że ja już tej Pani pytałam z recepcji to mi odpowiedziała że oni tylko USG tu mają a reszta w laboratorium. I więcej nic nie wie;-)

@nadziejaprzedewszystkim pieknie! Niech chlopaki dalej tak cudownie ksiazkowo rosna! :)

@zylwia, bidulooo faktycznie nieciekawy widok tych nozek. Ale juz niedlugo taaakie same tylko kilkanascie rozmiarow mniejsze beda najpiekniejszymi na swiecie :)

@anett96 kochana, nie chce ci mieszac w glowie, ale moja Inga kazala by z tym najpierw zrobic porzadek. Siostra mojej dziewczynki z pracy sie u niej leczyla i tez jej wycieli wlasnie takie zgrubienie. Miesiac czy dwa po tym zaszla w ciaze i jakies 3 tygodnie temu urodzila mala sliczna Anie. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale to wlasnie po tej histero w koncu udalo sie jej zajsc i urodzic (po 4 latach staran, po 4 czy 5 cyklach u Ingi).

Ja w miejscu zamieszkania. Tylko kogo nie pytam to każdy inaczej miał robione ;-) i ostatecznie nie wiem ;-)
Ale jak.sie ta kliniki nazywa? Ja mialam.w Ciechocinku i pierwsze mialam.usg a potem krew. Wczesniej mi pokazali jak sie logowac na swoim profilu gdzie widzialam wyniki badan ktore robilam u nich i jsk wieczor weszlam to już byly te wyniki i oczywiscie wujek google wszedl w gre. W dzień badan prenatalnych dostalam opis ale tylko z usg a po gdzieś 2 tygodniach wyslali mi opis ktory zawieral zarozno inf z usg jak i z badania pappa

reklama
Do góry