A z lampa bedziesz malować?Wtedy sama umalowalam teraz idę do kosmetyczki I nawet sama nie próbowałam sobie malować muszę zdjąć hybrydke u rąk to odrazu Pani mi stopki zrobi
Ja to mam taką fazę, że nawet w zimę muszę mieć pomalowane paznokcie u stóp
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Ja mam je bez ciąży więc śmiało wrzucaj teraz brzucha a pozniej czekamy na chłopaków;-)Kiedy ja żadnych zdjęć nie dostaję. .
Ale za tydzień wracam do Warszawy do lekarza prowadzącego, mam nadzieję na fotki bo dzieciaków udostępnię, mi za bardzo rozstępy w ostatnim czasie wywaliły, by się pokazywać
zadzwoń jutro do miejsca gdzie masz miec robione i zwyczajnie zapytaj jak to wygląda z krwią i czy opis na miejscu czy po czasie. Ja distalam na miejscu po usg. Wszystko bedziesz miala jasneJa już z tym testem szczerze zgłupiałam;-) czytam teraz co w internecie i tez różne rzeczy piszą;-)
Pomniejszacz.pl
20180717-142158.jpg
Link do Twojego zdjęcia:
To ja wam wstawię: nie umalowana nie uczesana i w kiecce z głębi szafy
20180717-142158.jpg
Link do Twojego zdjęcia:
Z tym że ja już tej Pani pytałam z recepcji to mi odpowiedziała że oni tylko USG tu mają a reszta w laboratorium. I więcej nic nie wie;-)zadzwoń jutro do miejsca gdzie masz miec robione i zwyczajnie zapytaj jak to wygląda z krwią i czy opis na miejscu czy po czasie. Ja distalam na miejscu po usg. Wszystko bedziesz miala jasne
chlopkers
Ale to znaczy ze mozna robic na rozne sposoby [emoji4] to akurat dobra inf. Jest jakies pole manewru [emoji4]Ja już z tym testem szczerze zgłupiałam;-) czytam teraz co w internecie i tez różne rzeczy piszą;-)
chlopkers
Pieknie wygladasz [emoji4][emoji7][emoji4][emoji7]Pomniejszacz.pl
20180717-142158.jpg
Link do Twojego zdjęcia:
dżoasia
@nadziejaprzedewszystkim pieknie! Niech chlopaki dalej tak cudownie ksiazkowo rosna!
@zylwia, bidulooo faktycznie nieciekawy widok tych nozek. Ale juz niedlugo taaakie same tylko kilkanascie rozmiarow mniejsze beda najpiekniejszymi na swiecie
@anett96 kochana, nie chce ci mieszac w glowie, ale moja Inga kazala by z tym najpierw zrobic porzadek. Siostra mojej dziewczynki z pracy sie u niej leczyla i tez jej wycieli wlasnie takie zgrubienie. Miesiac czy dwa po tym zaszla w ciaze i jakies 3 tygodnie temu urodzila mala sliczna Anie. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale to wlasnie po tej histero w koncu udalo sie jej zajsc i urodzic (po 4 latach staran, po 4 czy 5 cyklach u Ingi).
@zylwia, bidulooo faktycznie nieciekawy widok tych nozek. Ale juz niedlugo taaakie same tylko kilkanascie rozmiarow mniejsze beda najpiekniejszymi na swiecie
@anett96 kochana, nie chce ci mieszac w glowie, ale moja Inga kazala by z tym najpierw zrobic porzadek. Siostra mojej dziewczynki z pracy sie u niej leczyla i tez jej wycieli wlasnie takie zgrubienie. Miesiac czy dwa po tym zaszla w ciaze i jakies 3 tygodnie temu urodzila mala sliczna Anie. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale to wlasnie po tej histero w koncu udalo sie jej zajsc i urodzic (po 4 latach staran, po 4 czy 5 cyklach u Ingi).
misis188
Ale jak.sie ta kliniki nazywa? Ja mialam.w Ciechocinku i pierwsze mialam.usg a potem krew. Wczesniej mi pokazali jak sie logowac na swoim profilu gdzie widzialam wyniki badan ktore robilam u nich i jsk wieczor weszlam to już byly te wyniki i oczywiscie wujek google wszedl w gre. W dzień badan prenatalnych dostalam opis ale tylko z usg a po gdzieś 2 tygodniach wyslali mi opis ktory zawieral zarozno inf z usg jak i z badania pappaJa w miejscu zamieszkania. Tylko kogo nie pytam to każdy inaczej miał robione ;-) i ostatecznie nie wiem ;-)
reklama
dzieki ale na wyjścia staram się do człowieka upodobnic przytylam 10 kg wiec tragedi nie ma a i tak odczuwam te dodatkowe kg. keszcze dwa miesiące wytrzymać muszePieknie wygladasz [emoji4][emoji7][emoji4][emoji7]
Podziel się: