reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Halo mam 8dpt zrobiłam dziś rano test i negatyw ale mocz był cały biały chyba z progeateronu i nie wiem czy wiarygodny wynik, to nie zmienia faktu że jestem zdolowana. Myślę że jak pójdę na krew to się wszystko okaże. Czy któraś miała podobny przypadek i okazało się że ciąża jednak jest?
U mnie przy 3dniowym zarodku, beta w 9pt byla 40. Ale dzien wczesniej sikacz wyszedl negatywny

reklama
Halo mam 8dpt zrobiłam dziś rano test i negatyw ale mocz był cały biały chyba z progeateronu i nie wiem czy wiarygodny wynik, to nie zmienia faktu że jestem zdolowana. Myślę że jak pójdę na krew to się wszystko okaże. Czy któraś miała podobny przypadek i okazało się że ciąża jednak jest?

Tak test negatywny beta po pół godzinie ponad sto

@nadziejaprzedewszystkim pieknie! Niech chlopaki dalej tak cudownie ksiazkowo rosna! :)

@zylwia, bidulooo faktycznie nieciekawy widok tych nozek. Ale juz niedlugo taaakie same tylko kilkanascie rozmiarow mniejsze beda najpiekniejszymi na swiecie :)

@anett96 kochana, nie chce ci mieszac w glowie, ale moja Inga kazala by z tym najpierw zrobic porzadek. Siostra mojej dziewczynki z pracy sie u niej leczyla i tez jej wycieli wlasnie takie zgrubienie. Miesiac czy dwa po tym zaszla w ciaze i jakies 3 tygodnie temu urodzila mala sliczna Anie. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, ale to wlasnie po tej histero w koncu udalo sie jej zajsc i urodzic (po 4 latach staran, po 4 czy 5 cyklach u Ingi).
Wiesz co ja mialam histero w zeszlym roku. Zaczelam sie zastanawiac do meza po co mi ja wtedy robil Lewy a maz na to no podejrzewal Ci jakis polip i sie okazalo ze masz taka urode ze tam jest faldka.
Nie wiem jak moglam o tym zapomniec!
Nie mniej jednak ta lekarka pow.ze zarodek slabej klasy wiec nie wiadomo czy przezyje rozmrozenie... sama sie tego boje caly czas no to dowalila mi teraz ona tym wczoraj..

reklama
Do góry