reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rozmawiałam z doktorem o podaniu dwóch zarodków powiedział mi że jeśli mu napisze podanie to może mi podać dwa zarodki ale zapytał się czy chce zajść w ciążę czy urodzić dziecko ? Bo przy podaniu dwóch jest większa szansa na pozytywną betę ale i większe szanse powikłań i poronienia i ja już naprawdę nie wiem co robic]
@Dziunia12 - quwa jakbym słyszała argumenty gina z poprzedniej kliniki.

U nas w tym plus ze mam refundowane 6 podejść tzn punkcji i już moje 6 transferów za sobą i ciszy brak,a teraz mysle o tej 7 szczęśliwej bo Pasnik dał plan

Ja tez mam nadzieje na szczesliwy kolejny transfer w tym miesiacu z zaleceniami od cudotworcy :)
Super, ze mozesz miec Tyle refundowanych podejsc mam nadzieje, ze to kolejne bedzie szczesliwe.

Na czymś musza zarabiać. Dziwi mnie to że badanie np hiv czy wzw w jednej klinice jest ważne 6 miesięcy a w innej 24 miesiące. Ja pierdziele . Zdzierstwo w biały dzień.
Na czymś musza zarabiać. Dziwi mnie to że badanie np hiv czy wzw w jednej klinice jest ważne 6 miesięcy a w innej 24 miesiące. Ja pierdziele . Zdzierstwo w biały dzień.
W pierwszej klinice mi dali taka delote badan ze masakra i chyyba ponad 3 tys ti wszystko nas kosztowalo bo byly tam różne badania nasienia, kilka usg tj. Tarczyca, piersi, jądra i wogole kupa innych badan. Nie wiem czy to przez program rzadowy ale masakra. Najvardziej sie wkurzylam jak przeczytalam dokladnie umowe i wiele z tycg badan obejmował program. Ja oczywiscie za wszystko placilam wiec co z ta kasa za badania? Nie mam pojęcia. Potem w kolejnych 2 klinikach to tylko kilka podstawowych badan

Teraz już tylko to jest ważne:) zobaczysz jak szybko leci. Po serduszku juz prenatalne za chwilę polowkowe a tu powoli juz koniec [emoji173][emoji173][emoji173]
Mowisz [emoji4] do mnie jeszcze nie do konca to dociera, ze to sie dzieje [emoji4] i masz racje, najwazniejsze jest zdrowie maluszkow i szczesliwe rozwiazanie ciazy [emoji4]

reklama
Do góry