reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Maryanka ale ja mam juz 41, a M 42 ale zdarzalo nam sie z M okazjonalnie (np wczasy) zamienic sie obuwiem [emoji23][emoji23][emoji23] to wychodzi, ze jak mi zostana wieksze stopy po ciazy, bede miala wieksze stopy od niego??? [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale się teraz uśmiałam z Twojego posta, aż się popłakałam. Może u Ciebie te stopy nie będą tak puchły jak u nas. Przypomniałam sobie jak moja znajoma była w ciąży w 9 miesiącu oczywiście była zima, śnieg a ta biedna w klapkach od męża w rozmiarze 43 i grubych skarpetach zapitalała po mieście bo jej się zachciało truskawkowej czekolady, mówiła że nikt nie przeszedł obok niej obojętnie była atrakcją sama w sobie:tak::D:D na pocieszenie dodam opuchlizna po porodzie jej zeszła i rozmiar buta sprzed ciąży też:-p

reklama
To jeszcze lepiej;-) już słyszałam z 10 różnych wersji;-)
Ale to znaczy ze nie ma sie co stresowac Kochana. Zapytaj w miejscu w ktorym bedziesz miec badania jak oni to organizuja i zrob tak jak Ci doradza[emoji4]
Tak naprawde najwazniejsze, zebys miala usg zrobione przez dobrego lekarza, ktory jest na liscie w tym ich stowarzyszeniu (zabijcie mnie nie pamietam skrotu, niby dopiero 6tc, a mam straszna papke z mozgu [emoji849])

Noooo baaardzo uroczo :laugh2: nawet leżenie z nogami w górze nie pomaga [emoji14] ale jeszcze troszkę :)
Nie no wiem ze to uciazliwe bardzo. Ale mowie jak tak patrze [emoji4] nawet pokazalam M ta fotke i podzielil moje zdanie [emoji4] ze stopki spuchniete ale urocze [emoji4] zdrowka Kochana [emoji9]

Na czymś musza zarabiać. Dziwi mnie to że badanie np hiv czy wzw w jednej klinice jest ważne 6 miesięcy a w innej 24 miesiące. Ja pierdziele . Zdzierstwo w biały dzień.
Masz racje. Z tym to sa jaja niezle. Dla mnie nie do wiary bylo np ze cytologia w novum wazna jest rok. Wg mnie to zdecydowanie za dlugo i prosilam o cyto tuz przed transferem, dla samej siebie

Nie no wiem ze to uciazliwe bardzo. Ale mowie jak tak patrze [emoji4] nawet pokazalam M ta fotke i podzielil moje zdanie [emoji4] ze stopki spuchniete ale urocze [emoji4] zdrowka Kochana [emoji9]
To obcy chłop mówi a moja oferma ani razu :-D dziękuję dziękuję ale nie obrazę się jak zostawia mnie po porodzie bez śladu :laugh2:

Ale to znaczy ze nie ma sie co stresowac Kochana. Zapytaj w miejscu w ktorym bedziesz miec badania jak oni to organizuja i zrob tak jak Ci doradza[emoji4]
Tak naprawde najwazniejsze, zebys miala usg zrobione przez dobrego lekarza, ktory jest na liscie w tym ich stowarzyszeniu (zabijcie mnie nie pamietam skrotu, niby dopiero 6tc, a mam straszna papke z mozgu [emoji849])
No właśnie w miejscu gdzie chodzę do ginekologa to ta moja doktor tego nie robi przyjeżdżają doktorzy z Warszawy. A jak zspytalam o test Pappa to oni tego nie robią i trzeba iść do laboratorium. No dobrze że trzeba iść tylko nie wiem w którym momencie a Pani z recepcji nie ma pojęcia;-)

Chlopkersik gdzie i jak się nazywa?
Kochana wpisz sobie dobreusg w necie. Zalozycielem jest pan docent W. wywodzacy sie z Kopernika. Ja na niego trafilam po raz pierwszy 2 lata temu (byl o nim program w TV), gdy dostali jakas prestizowa nagrode za opracowanie modelu trojwymiarowego serduszka plodu, na podstawie ktorego jego zespol szkoli innych w zakresie prenatalnej diagnostyki usg. Jak pozniej przy okazji jakiejs tam wizyty u gin w mojej miejscowosci pokazalam jej obraz z opisem (szukali mi endomendy), zrobila ogromne oczy i mowi ze widzi ze usg robione przez lekarza slawe.

reklama
Do góry