reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Brooke z Mody na Sukces zaszła w ciąże 12 razy - z bratem szwagrem ojcem i synem i to zawsze po tabletkach, więc wszystko możliwe. ;)
A powżnie to może się zdarzyć dlatego pigułki mają dodatkowe działanie - hamują endometrium czy coś takiego.
Hahaha padlam po tym tekscie o modzie na sukces [emoji3][emoji3][emoji23][emoji23]

Kochana mozesz zrobic wczesniej krew [emoji4] skoro radzi tak najlepszy lekarz od usg w Pl i jeden z lepszych na swiecie (zalozyciel dobreusg Krakow), ktory ma najwieksze doswiadczenie w diagnistyce plodowej i szkoli lekarzy na calym swiecie w tym zakresie, tzn ze mozna oddac wczensiej krew [emoji4] dla mnie to tez lepsze, ze idac na usg, daje lekarzowi wyniki krwi i mam od razu inf zwrotna czy jest ok [emoji4]
Chlopkersik gdzie i jak się nazywa?

Cześć , znacie może jakaś dobra psycholog w wawie która specjalizuje się i potrafi pomoc z bezpłodnościa? Bardzo proszę o pomoc bo nikt mi nie potrafi pomoc a sama nie radzę sobie z tym :(
Ja znam bardzo dobra psycholog, chociaż nie specjalizuje się w bezpłodności, ale na pewno potrafi pomóc w kłopotach, kilka lat temu wyciągnęła mnie z depresji. Jak chcesz, mogę ci dać namiar na priv

Rozmawiałam z doktorem o podaniu dwóch zarodków powiedział mi że jeśli mu napisze podanie to może mi podać dwa zarodki ale zapytał się czy chce zajść w ciążę czy urodzić dziecko ? Bo przy podaniu dwóch jest większa szansa na pozytywną betę ale i większe szanse powikłań i poronienia i ja już naprawdę nie wiem co robic

reklama
Do góry