reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja sie dzis umawialam na prenatalne. Babeczka powiedziala zeby bialko Pappa i bete zrobic w Diagnostyce okolo tygodnia wczesniej, bo na wyniki czeka sie do 5 dni roboczych. I z wynikiem na szczegolowe usg wtedy lekarz zrobi usg i wszystko policzy na miejscu [emoji4]
To jeszcze lepiej;-) już słyszałam z 10 różnych wersji;-)

reklama
To już zgłupiałam...i nie wiem kiedy mam to zrobić. Pójdę na to USG i dowiem się od lekarza. Bo tyle opinii już słyszałam.
Kochana mozesz zrobic wczesniej krew [emoji4] skoro radzi tak najlepszy lekarz od usg w Pl i jeden z lepszych na swiecie (zalozyciel dobreusg Krakow), ktory ma najwieksze doswiadczenie w diagnistyce plodowej i szkoli lekarzy na calym swiecie w tym zakresie, tzn ze mozna oddac wczensiej krew [emoji4] dla mnie to tez lepsze, ze idac na usg, daje lekarzowi wyniki krwi i mam od razu inf zwrotna czy jest ok [emoji4]

Z moim szczęściem mój rozmiar stopy powiększy się i tak pozostanie :D w najgorszym wypadku będziemy z mężem kupować takie same buty :D:p
Maryanka ale ja mam juz 41, a M 42 ale zdarzalo nam sie z M okazjonalnie (np wczasy) zamienic sie obuwiem [emoji23][emoji23][emoji23] to wychodzi, ze jak mi zostana wieksze stopy po ciazy, bede miala wieksze stopy od niego??? [emoji23][emoji23][emoji23]

Otoz to. Nalog ma byc wymowka i usprawiedliwieniem dla trucia dziecka, o ktore walczylo sie latami? Nie do pojecia dla mnie.
Dziewczyny mysle ze niezaleznie od sposobu poczecia i latwosci lub trudnosci z zajsciem w ciaze, palenie szkodzi dziecku i nie powinno sie jarac w ciazy. A mowie to jako byly nalogowiec, jeszcze z 7-8 lat temu jaralam po poltora paczki dziennie

reklama
Do góry