To jeszcze lepiej;-) już słyszałam z 10 różnych wersji;-)Ja sie dzis umawialam na prenatalne. Babeczka powiedziala zeby bialko Pappa i bete zrobic w Diagnostyce okolo tygodnia wczesniej, bo na wyniki czeka sie do 5 dni roboczych. I z wynikiem na szczegolowe usg wtedy lekarz zrobi usg i wszystko policzy na miejscu [emoji4]
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Zylwia widac ze spuchniete te Twoje stopy, ale i tak wygladaja uroczo [emoji4][emoji4]Yeti [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16] Zobacz załącznik 878453
Ja do 6tyg;-)Dziewczyny będące w novum, do którego tygodnia prowadziłyście ciaze w klinice?
misis188
A gdzie Ty bedzieszkochana robić te badania? Bo może ktoras z nas tam miala i Ci powie jak tam to wygladaTo jeszcze lepiej;-) już słyszałam z 10 różnych wersji;-)
Noooo baaardzo uroczo nawet leżenie z nogami w górze nie pomaga ale jeszcze troszkęZylwia widac ze spuchniete te Twoje stopy, ale i tak wygladaja uroczo [emoji4][emoji4]
chlopkers
Kochana mozesz zrobic wczesniej krew [emoji4] skoro radzi tak najlepszy lekarz od usg w Pl i jeden z lepszych na swiecie (zalozyciel dobreusg Krakow), ktory ma najwieksze doswiadczenie w diagnistyce plodowej i szkoli lekarzy na calym swiecie w tym zakresie, tzn ze mozna oddac wczensiej krew [emoji4] dla mnie to tez lepsze, ze idac na usg, daje lekarzowi wyniki krwi i mam od razu inf zwrotna czy jest ok [emoji4]To już zgłupiałam...i nie wiem kiedy mam to zrobić. Pójdę na to USG i dowiem się od lekarza. Bo tyle opinii już słyszałam.
chlopkers
Maryanka ale ja mam juz 41, a M 42 ale zdarzalo nam sie z M okazjonalnie (np wczasy) zamienic sie obuwiem [emoji23][emoji23][emoji23] to wychodzi, ze jak mi zostana wieksze stopy po ciazy, bede miala wieksze stopy od niego??? [emoji23][emoji23][emoji23]Z moim szczęściem mój rozmiar stopy powiększy się i tak pozostanie w najgorszym wypadku będziemy z mężem kupować takie same buty
chlopkers
Dziewczyny mysle ze niezaleznie od sposobu poczecia i latwosci lub trudnosci z zajsciem w ciaze, palenie szkodzi dziecku i nie powinno sie jarac w ciazy. A mowie to jako byly nalogowiec, jeszcze z 7-8 lat temu jaralam po poltora paczki dziennieOtoz to. Nalog ma byc wymowka i usprawiedliwieniem dla trucia dziecka, o ktore walczylo sie latami? Nie do pojecia dla mnie.
Ja w miejscu zamieszkania. Tylko kogo nie pytam to każdy inaczej miał robione ;-) i ostatecznie nie wiem ;-)A gdzie Ty bedzieszkochana robić te badania? Bo może ktoras z nas tam miala i Ci powie jak tam to wyglada
reklama
chlopkers
Kochana bedziemy w deichmanie ogarniac temat [emoji6] oni tam maja wielkie rozmiary damskieTo ja nie chce myśleć gdzie ja będę buty kupować w ciazy jak teraz mam rozmiar 41
Podziel się: