Maryanka
Fanka BB :)
Ja po estrofemie nie miałam przebarwień bo stosowałam filtry , za to w ciąży dostałam na czole brązowe plamki ehhPotwierdzam wyglądam jak dalmatyńczyk ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po estrofemie nie miałam przebarwień bo stosowałam filtry , za to w ciąży dostałam na czole brązowe plamki ehhPotwierdzam wyglądam jak dalmatyńczyk ;(
Cała puchne stopy widać mega no i jeszcze palce u rąk do tego mi dretwieja i najgorzej po nocy, ciężko rozpracowac palce bo też trochę boli ja z tymi stopami jestem przerażona i nie raz płakałam , że nie mogę nic innego założyć np. Jak deszcz padał ..Faktycznie widać opuchliznę. Dawno nie widziałam takich stopek musze przyznać;-) tylko stopy Ci tak puchną?
hahaha no właśnie serio w lato to jest męczące a co potem w zimę u niektórych@zylwia kochana my bedziemy sie z nich smialy w grudniu jak im nogi beda puchnac my teraz nawwt i na boso mozemy chodzic a te jak beda rodzic w zimie czy ns wiosne to ciekawe w czym
Szczegolnie ze niektore kobiety jeszcze bardziej wtedy do papierosow ciagnie, i takie historie slyszalam. Ale przejsc, zazwyczaj bardzo dluga droge, zwana in vitro i truc dziecko w brzuchu papierosami, to tego juz nie potrafilabym sobie wytlumaczyc slowami nalóg to nałóg.Znam dziewczyny które paliły w ciazy, wiec niepalenie nie jest takie oczywiste. Nie każdy ma taka silna psychikę.... nałóg to nałóg ;(
Po jakich lekach ci tak wzroslo amh?Nigdzie w swoich papierach nie znalzlam tego wyniku, chyba nie robilam tego allo mir. O to tez zpytam przy nastepnej wizycie. AMH po ostarniej stymulacji 0,2 nastepnie po lekach wzroslo do 1,0. Myslalam troche o KD, ale dopoki sa jakiekolwiek szanse na moje, to nie bardzo jestem za takim rozwiazaniem.
Otoz to. Nalog ma byc wymowka i usprawiedliwieniem dla trucia dziecka, o ktore walczylo sie latami? Nie do pojecia dla mnie.Szczegolnie ze niektore kobiety jeszcze bardziej wtedy do papierosow ciagnie, i takie historie slyszalam. Ale przejsc, zazwyczaj bardzo dluga droge, zwana in vitro i truc dziecko w brzuchu papierosami, to tego juz nie potrafilabym sobie wytlumaczyc slowami nalóg to nałóg.
Czy ja mam silna psychike? Duzo przeszlam i przetrwalam, ale do silnej psychiki to mi bardzo daleko.
Dhea 25Po jakich lekach ci tak wzroslo amh?
To ja nie chce myśleć gdzie ja będę buty kupować w ciazy jak teraz mam rozmiar 41Hmmm ja mam rozmiar 39 butów a wcześniej 37-38 a jestem pół roku po porodzie [emoji23] tyle że karmię piersią....
Ależ proszę. Nie mów, że sama malujesz. :-)Dziękuję za pochwałę mojego lakieru do paziksów [emoji173]