No tak, ale wynik testu Pappa poznajesz później z tego co mi wiadomo..mówię kogo nie pytam każdy inaczej mi odpowiada..także ja już nie wiem.Jesli pobiora mi krew na bete hcg i bialko pappa to tego samego dnia juz jest wynik.
reklama
misis188
Fanka BB :)
Wynik tak ale na opis sie czekaJesli pobiora mi krew na bete hcg i bialko pappa to tego samego dnia juz jest wynik.
misis188
Ja sie logoealam i tego samego dnia widzialam wartości. Ale na opis badania usg plus pappa czekalam ok 2 tygodnieNo tak, ale wynik testu Pappa poznajesz później z tego co mi wiadomo..mówię kogo nie pytam każdy inaczej mi odpowiada..także ja już nie wiem.
Szczescie1986
U nas w tym plus ze mam refundowane 6 podejść tzn punkcji i już moje 6 transferów za sobą i ciszy brak,a teraz mysle o tej 7 szczęśliwej bo Pasnik dał planJa pomyslalam, ze jesli ze mna jest cos nietak, np moj organizn bedzie odrzucal zarodki to dzielac je i biorac po jednym zwiekszam szanse, bo przy nastepnym transferze mozna cos zmienic i moze akurat pyknie, a tak to trace je parami. Przy KD to ma chyba jeszcze wieksze znaczenie bo caly program od poczatku zaczynac to koszt 20tys zl plus wsyztsko co jeszcze po droidze wyjdzie.
No właśnie o to mi chodzi. Sama nie wiem bo lekarz z novum zapisała mi USG genetyczne plus test Pappa a ginekolog do którego się przeniosłam kazał się zapisać na usg genetyczne, jak wspomniałam o teście Pappa to mówi że też można ale nie koniecznie. Mam też koleżankę która robiła samo USG genetyczne bo wszystkie parametry wychodziły dobrze;-) pójdę 25 na to USG i się dowiem od tego lekarza co bd mi robił, bo już się gubie;-)Wynik tak ale na opis sie czeka
Mi się akurat tak przydarzyło, myślę że to kwestia kp. Słyszałam, że tak się dzieje nieraz, że kobietom po ciąży rozmiar buta się zmienia. Ale nie wszystkie moje koleżanki tak mają, chyba jestem w mniejszości także spokojnie ;-)Poważnie mówisz to tak na długo pozostanie większy rozmiar ja kozaki mam w rozmiarze 37 i co teraz trzeba będzie w zimie nowe kupić
Ja chodziłam w kaloszach lol (rodzilam w styczniu)@zylwia kochana my bedziemy sie z nich smialy w grudniu jak im nogi beda puchnac my teraz nawwt i na boso mozemy chodzic a te jak beda rodzic w zimie czy ns wiosne to ciekawe w czym
Agonia777
Byłam po 2 nieudanych transferach a do 3 nie doszło bo moje komórki się nie zapłodniły. Wtedy jak podjęliśmy decyzję o Kd zdecydowałam z dr że zbadam wszystko by tym razem się udało. Okazało się że mam trombofilię wrodzoną i podwyższone komórki nk. Dlatego konsultacja u Paśnika. Co do histero sama chciałam sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Dr na wszystko się godzi bo wie że to ostatnia szansa. Leczę się w Invicie w Gdańsku. Ja mam 40 lat więc też inaczej dr do tego podchodzi.OO to widze, ze Ty juz tez blizej niz dalej, super . Mysle, ze Pasnika warto skonsultowac, masz jakies problem immunologiczne? Mnie po 1 transferze popchneli troche w immunologie w klinice. Mnie nikt nie kazal robic histeroskopii diagnostycznej, masz jakies zalecenia czy to jest w Twojej klinice standard? Moze ja tez sie zainteresuje... Nasza dawczyni wystymulowala sie dobrze, w mojej klinice mowia, ze tak max do 12 stymuluja bo jak za duzo to podobno tez jakosc jajeczek na tym moze ucierpiec. Niestety my dostalismy tylko 6 bo ja nie mam 35 lat, no ale przynajmniej 6 z 6 sie ladnie rozwinelo. Daj znac jak u ciebie postep, trzymam kciuki za stymulacje A Ty w jakiej klinice jestes?
Maryanka
Te japonki kupiłam na targu takie szerokie są i "luźne", także w najgorszym wypadku będą moim ulubionym i jedynym obuwiem na najbliższy czasJa do japonek nie wchodze a do tych bez problemu. Ja mam grafitowe, były jeszcze czerwone, bezowe i cos mi sie wydaje ze byly jeszcze inne kolory ale na stronie nie widze no chyba ze ja msm inny model.bo placilam 70 czy 80 zl. Sa na prawde mega wygodne
reklama
Maryanka
Z moim szczęściem mój rozmiar stopy powiększy się i tak pozostanie w najgorszym wypadku będziemy z mężem kupować takie same butyMi się akurat tak przydarzyło, myślę że to kwestia kp. Słyszałam, że tak się dzieje nieraz, że kobietom po ciąży rozmiar buta się zmienia. Ale nie wszystkie moje koleżanki tak mają, chyba jestem w mniejszości także spokojnie ;-)
Podziel się: