reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

29 tc i podane dwa zarodki. Chłopaki ważą po 1729 i 1731. Ginekolog wczoraj przecierał oczy ze zdumienia: "w ciążach pojedynczych taka waga zdarza się rzadko, ale pani ma podwójną! W ciągu dwudziestu lat praktyki nie widziałem jeszcze takiego przypadku. One są gigantyczne!".

W tym wszystkim już naprawdę nie wiem, kiedy spodziewać się porodu.
Kochana wrzucaj fotkę z ciazowymi fluidami ;-)

reklama
dziewczyny jeśli chodzi o palenie papierosów w ciąży to nie popieram. to ze dziecko urodzi się zdrowe nie oznacza że takie jest. kiedyś jak szukałam przyczyn kiepskiego nasienia u mojego męża dotarłam do artykułu w którym było udowodnione ze palenie papierosów przez kobietę w ciąży ma wpływ na płodność mężczyzny. Pomyślcie co przechodzicie teraz i czy chcecie to zafundować swojemu dziecku...ale wybór należy do Was. A teraz z innej beczki....miał ktoś tak ze pomimo brania antykoncepcji pojawiła się owulacji?jestem w trakcie długiego protokołu,zażywać gonapeptyl i dzisiaj na wizycie u dr G z Ciechocinka okazało się ze mam owulację.

dziewczyny jeśli chodzi o palenie papierosów w ciąży to nie popieram. to ze dziecko urodzi się zdrowe nie oznacza że takie jest. kiedyś jak szukałam przyczyn kiepskiego nasienia u mojego męża dotarłam do artykułu w którym było udowodnione ze palenie papierosów przez kobietę w ciąży ma wpływ na płodność mężczyzny. Pomyślcie co przechodzicie teraz i czy chcecie to zafundować swojemu dziecku...ale wybór należy do Was. A teraz z innej beczki....miał ktoś tak ze pomimo brania antykoncepcji pojawiła się owulacji?jestem w trakcie długiego protokołu,zażywać gonapeptyl i dzisiaj na wizycie u dr G z Ciechocinka okazało się ze mam owulację.

Brooke z Mody na Sukces zaszła w ciąże 12 razy - z bratem szwagrem ojcem i synem i to zawsze po tabletkach, więc wszystko możliwe. ;)
A powżnie to może się zdarzyć dlatego pigułki mają dodatkowe działanie - hamują endometrium czy coś takiego.

Moj maluch ma 4,8 cm crl.... 11 tydz i 4 dni :)
Dzis powiem rodzicom o ciazy... Bedzie duzo łez. Co prawda badania prenatalne zav2 tyg, ale poki co wszystko wyglada super.
Mi wrocily wymioty i bole brzucha. Przytylam 1 kg.
Pozdrowienia z deszzczowych kujaw :)
Super a jaki już duży. [emoji7] to musiał być wzruszający dzień. [emoji4]

Hehe to co ja mam powiedziec jak termin na luty a wy tu piszecie ze nogi 3 rozmiary wieksze chyba zostanie meskie wielkie adidasy kupic bo raczej nie znajde kozakow 43 i wzwyz :D
haha no dobre pytanie, pozostanę na forum po porodzie jeszcze, żeby śledzić Twoje poczynania z kupnem obuwia zimowego :wink::D:D

Tak tez mialam owulacje i przedluzone antyki

reklama
Do góry