reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

29 tc i podane dwa zarodki. Chłopaki ważą po 1729 i 1731. Ginekolog wczoraj przecierał oczy ze zdumienia: "w ciążach pojedynczych taka waga zdarza się rzadko, ale pani ma podwójną! W ciągu dwudziestu lat praktyki nie widziałem jeszcze takiego przypadku. One są gigantyczne!".

W tym wszystkim już naprawdę nie wiem, kiedy spodziewać się porodu.
Kochana wrzucaj fotkę z ciazowymi fluidami ;-)

reklama
dziewczyny jeśli chodzi o palenie papierosów w ciąży to nie popieram. to ze dziecko urodzi się zdrowe nie oznacza że takie jest. kiedyś jak szukałam przyczyn kiepskiego nasienia u mojego męża dotarłam do artykułu w którym było udowodnione ze palenie papierosów przez kobietę w ciąży ma wpływ na płodność mężczyzny. Pomyślcie co przechodzicie teraz i czy chcecie to zafundować swojemu dziecku...ale wybór należy do Was. A teraz z innej beczki....miał ktoś tak ze pomimo brania antykoncepcji pojawiła się owulacji?jestem w trakcie długiego protokołu,zażywać gonapeptyl i dzisiaj na wizycie u dr G z Ciechocinka okazało się ze mam owulację.

dziewczyny jeśli chodzi o palenie papierosów w ciąży to nie popieram. to ze dziecko urodzi się zdrowe nie oznacza że takie jest. kiedyś jak szukałam przyczyn kiepskiego nasienia u mojego męża dotarłam do artykułu w którym było udowodnione ze palenie papierosów przez kobietę w ciąży ma wpływ na płodność mężczyzny. Pomyślcie co przechodzicie teraz i czy chcecie to zafundować swojemu dziecku...ale wybór należy do Was. A teraz z innej beczki....miał ktoś tak ze pomimo brania antykoncepcji pojawiła się owulacji?jestem w trakcie długiego protokołu,zażywać gonapeptyl i dzisiaj na wizycie u dr G z Ciechocinka okazało się ze mam owulację.

Brooke z Mody na Sukces zaszła w ciąże 12 razy - z bratem szwagrem ojcem i synem i to zawsze po tabletkach, więc wszystko możliwe. ;)
A powżnie to może się zdarzyć dlatego pigułki mają dodatkowe działanie - hamują endometrium czy coś takiego.

Moj maluch ma 4,8 cm crl.... 11 tydz i 4 dni :)
Dzis powiem rodzicom o ciazy... Bedzie duzo łez. Co prawda badania prenatalne zav2 tyg, ale poki co wszystko wyglada super.
Mi wrocily wymioty i bole brzucha. Przytylam 1 kg.
Pozdrowienia z deszzczowych kujaw :)
Super a jaki już duży. [emoji7] to musiał być wzruszający dzień. [emoji4]

Hehe to co ja mam powiedziec jak termin na luty a wy tu piszecie ze nogi 3 rozmiary wieksze chyba zostanie meskie wielkie adidasy kupic bo raczej nie znajde kozakow 43 i wzwyz :D
haha no dobre pytanie, pozostanę na forum po porodzie jeszcze, żeby śledzić Twoje poczynania z kupnem obuwia zimowego :wink::D:D

Tak tez mialam owulacje i przedluzone antyki

reklama
Do góry