reklama
Justin87
Fanka BB :)
U mnie to samo. I też nie czytałam ulotki. Po co się stresować niepotrzebnie.To moze jednak dobrze zrobilam, ze nie czytalam tej ulotki, tylko lykam se sterydzik jak dropsy [emoji6] i tyje.. nie mam juz jeansow w ktore bym sie dopinala, dramat jak mi dupsko, schabki i brzuchol wywalilo..
chlopkers
Z tego co wiem to generalnie po sterydach sie puchnie. Mialam kiedys znajoma na studiach, szczuplutka laska, a jak ja zobaczylam po krotkim czasie brania sterydow na alergie, to nie poznalam dziewczyny taka sie maszyna zrobila [emoji853]Dziewczyny ale cxy to możliwe ze po 14 dniach brania tych sterydów tak bardzo się tyje? Myslalam,ze może temu mnie tak wydęło bo jem ostatnio dobrze
Szczescie1986
No ja zawsze miałam płaski brzuch teraz to wyglądam po 14 dniach jakbym była w 5 mc taki duzy mam ze czyje sir jakbym miała pęknąć ,a już nie mówiąc żeby go wcisnąćZ tego co wiem to generalnie po sterydach sie puchnie. Mialam kiedys znajoma na studiach, szczuplutka laska, a jak ja zobaczylam po krotkim czasie brania sterydow na alergie, to nie poznalam dziewczyny taka sie maszyna zrobila [emoji853]
chlopkers
Ale Ty jeszcze jestes teraz na stymulacji, prawda? Od tych lekow hormonalnych tez mocno wywala brzuch [emoji4] nie ma sie czym przejmowac, bedziemy fit mamuskami [emoji4]No ja zawsze miałam płaski brzuch teraz to wyglądam po 14 dniach jakbym była w 5 mc taki duzy mam ze czyje sir jakbym miała pęknąć ,a już nie mówiąc żeby go wcisnąć
Ile?? [emoji44] a co Ty z 7kg ogorkow kiszonych zrobisz??? [emoji3]
Mi na początku ciąży szedł jeden duży słoik dziennie Więc po 2 tygodniach wyżerałam już mamie, sąsiadom i znajomym
chlopkers
Hahaha niezle [emoji4] ja nie mam dostepu do domowych wiec kupuje takie jakie sa w sklepie, w woreczkach [emoji4]Mi na początku ciąży szedł jeden duży słoik dziennie Więc po 2 tygodniach wyżerałam już mamie, sąsiadom i znajomym
Szczescie1986
W chwili obecnej nic nie biorę już teraz czekam na @@@ i idę po mrozaczki mojeAle Ty jeszcze jestes teraz na stymulacji, prawda? Od tych lekow hormonalnych tez mocno wywala brzuch [emoji4] nie ma sie czym przejmowac, bedziemy fit mamuskami [emoji4]
chlopkers
Oj to nie wiem dlaczego bylam przekonana, ze Ty teraz sie stymulujesz [emoji4] no to super ze mrozaczki juz sa, teraz tylko dzialac [emoji4]W chwili obecnej nic nie biorę już teraz czekam na @@@ i idę po mrozaczki moje
reklama
Koniczyna82
Ja brałam co chwila - z 7 transferów tylko jeden był bezencortonu. Waga ani drgnęła a ja właśnie starałam się trochę przybrać bo lekarz kazał...Dziewczyny ale cxy to możliwe ze po 14 dniach brania tych sterydów tak bardzo się tyje? Myslalam,ze może temu mnie tak wydęło bo jem ostatnio dobrze
Podziel się: