misis188
Fanka BB :)
Zjem bo juz do sloikow robieIle?? [emoji44] a co Ty z 7kg ogorkow kiszonych zrobisz??? [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjem bo juz do sloikow robieIle?? [emoji44] a co Ty z 7kg ogorkow kiszonych zrobisz??? [emoji3]
ja ci podrzuce moje japki zrób dwieBDobra my se tu gadu gadu a tam jablks czekaja i mówią rob szarlotke mam nowy fajny przepis, moge Wam wrzucic pozniej. I jeszcze sterta prania czeka ale to chyba na jutro bo dzis syna jade ogladac❤ myslalam ze wizyte mam za tydzien a tu jednak dzis
I szminki! [emoji3][emoji3]Dziewczyny podobno sa wszystkie segregatory u mamyginekolog
Czekamy na fotyyyyyyyBDobra my se tu gadu gadu a tam jablks czekaja i mówią rob szarlotke mam nowy fajny przepis, moge Wam wrzucic pozniej. I jeszcze sterta prania czeka ale to chyba na jutro bo dzis syna jade ogladac[emoji173] myslalam ze wizyte mam za tydzien a tu jednak dzis
To zapraszam Kochana do mnie mam jeszcze ogórki kiszone z zeszłego roku jakieś 30 słoików będziePrzestancie o tych ogorkach bo ja cierpie!! Kocham ogorki kiszone i jadlabym je na kilogramy dziennie a u nas nie ma Sa tylko te konserwowe W dodatku juz probowalam posadzic te male ogoreczki i samemu ukisic ale nie przyjmuja sie tutaj Ile bym dala za ogorkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
Biore wszystkie! [emoji2] Dam nawet 100 zl za sloiczek!To zapraszam Kochana do mnie mam jeszcze ogórki kiszone z zeszłego roku jakieś 30 słoików będzie
Kochana przeciez misis wszystko robi z mysla o sobie malzu i Hubciu hehe niedlugo jej miejsca w domu zabraknie na przetworyIle?? [emoji44] a co Ty z 7kg ogorkow kiszonych zrobisz??? [emoji3]