reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bez sterydu chciałam bo jak się naczytałam ulotki to od samego tego już umierałam. Ogólnie moje "zajebiste" pcos znacznie podnosi ryzyko chyba wszystkich skutków ubocznych encortonu...
To moze jednak dobrze zrobilam, ze nie czytalam tej ulotki, tylko lykam se sterydzik jak dropsy [emoji6] i tyje.. nie mam juz jeansow w ktore bym sie dopinala, dramat jak mi dupsko, schabki i brzuchol wywalilo..

reklama
A Wy wszystkie jeszcze niezygajace zrobcie sobie kiszone ogorasy bo to nie sciema z nimi. Jak zjadlam wszystkie swoje to byl na prawde duzy problem zeby kupić dobre a jak juz kupilam ze sprawdzonej firmy to kozwa nie doczytalam ze sa z lubczykiem ktorego noe lubie

A Wy wszystkie jeszcze niezygajace zrobcie sobie kiszone ogorasy bo to nie sciema z nimi. Jak zjadlam wszystkie swoje to byl na prawde duzy problem zeby kupić dobre a jak juz kupilam ze sprawdzonej firmy to kozwa nie doczytalam ze sa z lubczykiem ktorego noe lubie
Kupilam dzis 1kg, bo bede robic ogorkowa [emoji3] wczoraj w barze mlecznym pani byla w szoku jak wzielam dwa obiady dnia na wynos, a potem sie wrocilam i jej mowie, zeby mi jeszcze kapusniak na miejscu nalala [emoji23]

To moze jednak dobrze zrobilam, ze nie czytalam tej ulotki, tylko lykam se sterydzik jak dropsy [emoji6] i tyje.. nie mam juz jeansow w ktore bym sie dopinala, dramat jak mi dupsko, schabki i brzuchol wywalilo..
Dziewczyny ale cxy to możliwe ze po 14 dniach brania tych sterydów tak bardzo się tyje? Myslalam,ze może temu mnie tak wydęło bo jem ostatnio dobrze :mad::mad:

reklama
Też się zdziwiłam, w poprzedniej klinice wirusologię musiałam robić rzed każdym transferem bo dla nich miały ważność 3 miesiące
O kurcze. To już jest przesada i nabijanie kasy. Ja rozumiem jakas biocenoza. To tak. Bo to się zmienia szybko ale kurde te wymyslne bakterie. chyba ze jest ryzyko przytargania czegoś z samej kliniki :-/

Do góry