reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przestancie o tych ogorkach bo ja cierpie!! :D Kocham ogorki kiszone i jadlabym je na kilogramy dziennie a u nas nie ma :( Sa tylko te konserwowe :( W dodatku juz probowalam posadzic te male ogoreczki i samemu ukisic ale nie przyjmuja sie tutaj :( Ile bym dala za ogorkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
Kurde wlasnie zdjelam z gazu. Jak by sie dalo to bym Ci podeslala [emoji4]
 
reklama
Biore wszystkie! [emoji2] Dam nawet 100 zl za sloiczek!
A tak na powaznie to jakie to zycie niesprawiedliwe, jedne spia na sloikach i nie moga ich zjesc przez roku a inni snia po nocach zeby choc jednego ogoraska dziabnac [emoji14]
Hehehe ale Ty tam z kolei mieszkasz w slonecznym raju, a my w szaro burej Polszy [emoji4] wszystko ma swoje plusy i minusy
 
Kochana przeciez misis wszystko robi z mysla o sobie malzu i Hubciu hehe niedlugo jej miejsca w domu zabraknie na przetwory ;)
Jeszcze tylko sliweczki:) tylko kozwa nie wiem gdzie je dam:no2:
 

Załączniki

  • 201807101552231000.jpg
    201807101552231000.jpg
    480,7 KB · Wyświetleń: 111
A wiec tak:)
45 dag maki
20 dag cukru
20 dag margaryny
2 żółtka
3 dag drozdzy
2 lyzeczki proszku do pieczenia
2 łyżki smietany
Wszystkie skladniki zagniesc, ciasto podzielic na 2 czesci i rozwalkowac. Piecze sie w 180 stopniach ok 25 minna zloty kolor.
A jabłka kroje w gruba kostke, podsmazam na lyzce masla, dodaje cynamon,cukier. Gorna warstwe ciasta trza nakluc zeby mogly jablka parowac. Szarlotka gruba nie wychodzi,najlepiej ja nakladac jakas szpatulka bo jest wilgotna i zaje...a:)
 
reklama
Do góry