reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przestancie o tych ogorkach bo ja cierpie!! :D Kocham ogorki kiszone i jadlabym je na kilogramy dziennie a u nas nie ma :( Sa tylko te konserwowe :( W dodatku juz probowalam posadzic te male ogoreczki i samemu ukisic ale nie przyjmuja sie tutaj :( Ile bym dala za ogorkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
Kurde wlasnie zdjelam z gazu. Jak by sie dalo to bym Ci podeslala [emoji4]

reklama
Biore wszystkie! [emoji2] Dam nawet 100 zl za sloiczek!
A tak na powaznie to jakie to zycie niesprawiedliwe, jedne spia na sloikach i nie moga ich zjesc przez roku a inni snia po nocach zeby choc jednego ogoraska dziabnac [emoji14]
Hehehe ale Ty tam z kolei mieszkasz w slonecznym raju, a my w szaro burej Polszy [emoji4] wszystko ma swoje plusy i minusy

Kochana przeciez misis wszystko robi z mysla o sobie malzu i Hubciu hehe niedlugo jej miejsca w domu zabraknie na przetwory ;)
Jeszcze tylko sliweczki:) tylko kozwa nie wiem gdzie je dam:no2:

Załączniki

• 201807101552231000.jpg
    201807101552231000.jpg
    480,7 KB · Wyświetleń: 104
A wiec tak:)
45 dag maki
20 dag cukru
20 dag margaryny
2 żółtka
3 dag drozdzy
2 lyzeczki proszku do pieczenia
2 łyżki smietany
Wszystkie skladniki zagniesc, ciasto podzielic na 2 czesci i rozwalkowac. Piecze sie w 180 stopniach ok 25 minna zloty kolor.
A jabłka kroje w gruba kostke, podsmazam na lyzce masla, dodaje cynamon,cukier. Gorna warstwe ciasta trza nakluc zeby mogly jablka parowac. Szarlotka gruba nie wychodzi,najlepiej ja nakladac jakas szpatulka bo jest wilgotna i zaje...a:)

reklama
Do góry