reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej , hej. O mamunciu, gdybym ja wiedziała, ze mój organizm tak zareaguje na taką dawkę antybiotyków, to bym nie zgodziła sie na leczenie tej Helicobacter
(francobacter):growl:. Ciągle mnie niedobrze :realmad: , nie wspomnę o nocnych potach, budzę i wstaję cała mokra :errr: jakbym w wodzie spała:oo2:. Co do tego paskudztwa :growl: - strasznie mi poleciały zęby przez 3 m-ce , myślałam że to przez hormony przy symulacji. Do transferu miałam wszystkie poleczone. ( jakoby było mało wydatków - trza na dentyste wywalić - ehhh życie ) - do celu - Byłam wczoraj u dentysty i mówiłam mu o tej francypyroli , i mówi , ze niestety ale mogła mieć duży wpływ na te osłabieni zębów:szok:. No cóż mam z 1,5 m-ce by je naprawić i zostawić kupkę pieniążków w dentysty ( ot quwa się rozpisalam :p ) Miłej soboty Dziewczynki - która może to spijamy wirtualną kawusie z rana :tak:.

Słońce ładuj prebiotyków w siebie ile wlezie. Tabsy, dżogurty nat, kiszonki. Żebyś tej francy nie zamieniła na inną.

Nie tyle nie powinno dziwić, co powinno dać do myślenia, że sami robią to źle. A oni zamiast to zmienić, to podważają zalecenia specjalisty w tym temacie.
dokladnie Iskra wlasnie tez tak pomyslalam! Moze nie moga sobie pozwolic zeby im tam dziewczyny po 3/4 godziny siedzialy na tej sali bo by im krzeselek zabraklo:-D. Jak mnie to podawali dzien przed ostatnim transferem to 1.45min to lecialo wiec pewnie dzialanie te bylo nieoptymalne. A jeszcze sie Pani polozna cieszyla, ze tak szybko schodzi I mowila, ze mam chlomne zyly,masakra:szok: a jedna laska ktora przyszla przede mna narzekala, ze przyszla wczesniej a Ja skonczylam przed nia jakby to wyscigi byly :szok::-D

Może trwać kilka dni i pojawić się też za miesiąc. Ale za każdym razem mam się zgłaszać żeby się upewnić czy nic złego się nie dzieje. To co przeżyłam to nie da się opisać slowami, byłam pewna że to już koniec ...
Normalnie jaja jakies ja te myslalam ze to mit!niby kobiety pisza na roznych forach ze mają nawet do 5 miesiąca ale nigdy nie bralam tego na serio :p

dokladnie Iskra wlasnie tez tak pomyslalam! Moze nie moga sobie pozwolic zeby im tam dziewczyny po 3/4 godziny siedzialy na tej sali bo by im krzeselek zabraklo:-D. Jak mnie to podawali dzien przed ostatnim transferem to 1.45min to lecialo wiec pewnie dzialanie te bylo nieoptymalne. A jeszcze sie Pani polozna cieszyla, ze tak szybko schodzi I mowila, ze mam chlomne zyly,masakra:szok: a jedna laska ktora przyszla przede mna narzekala, ze przyszla wczesniej a Ja skonczylam przed nia jakby to wyscigi byly :szok::-D

Ach wiesz, jak ja miałam u nich intralipid (wtedy jeszcze byłam zielona w temacie), to sama sobie tą kroplówkę podkręcałam żeby szybciej leciało:p Tylko położna nie mówiła że może mieć wtedy gorsze działanie, tylko że może mi być słabo. A że się czułam dobrze to jechałam z tym koksem :D

reklama
Girls pomocy...robiłam sobie depilacji twardym woskiem pach wczoraj. Dzisiaj pod pachami mega uczulenie które swędzi jak diabli aż takie plamy się porobily. Wcześniej zawsze gobuzywalam I nic się nie działo A teraz kiedy jestem w ciazy taka akcja... czym mogę to smarować? Hyrokortizon mam w domu mas mulpirox maść szalwiowa ....normalnie bym zazyla Zyrtek A teraz ani smarować ani brać nic nie moge
Przy bardzo dużej reakcji uczuleniowej zyrtec można brać, ja teraz biorę. Może spróbuj pół tabletki? I smaruję swoje uczulenie sudocremem taki nowy jest, przeciw swiądowy. Zapytaj w aptece ;-)

Do góry