@adansonia bo to nie sluz slimaka ale mi tak smakowal i @dżoasia zaczela tak to nazywac i chyba teraz beda musieli zmienic temu nazwe na sluz slimaka
reklama
koliber091987
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki ❤
To może to jednak u mnie też końcówka taka męcząca ...? Nie wyobrażam sobie jakby tak miało być do 9 miesiąca..! Czuję się taka wymeczona i psychicznie przez to też nie najlepiej ...U mnie byla masakra do 14 tc i właśnie ten.ostatni tydzien byl.najgorszy bo nie wymiotowalam tylko po posilkach tylko caly czas
misis188
No mam nadzieje. Teraz bedziesz miec kilka tygodni spokoju a potem zgaga Cie dopadnieTo może to jednak u mnie też końcówka taka męcząca ...? Nie wyobrażam sobie jakby tak miało być do 9 miesiąca..! Czuję się taka wymeczona i psychicznie przez to też nie najlepiej ...
Mieciu85
Dokladnie Koniczyna, koordynatorka podobno z dr M z Ciecuocinka to konsultowala i Jej powiedzial, ze w niczym sie tego nie rozciencza, no ale co maja mowic Skoro Oni tak podaja. Final byl taki, ze koordynatorce powiedZialam, ze na wszelki wypadek kupie ta sol I skonsultuje z dr Pasnikiem, ale nie bede mu zaerwcala glowy bo tak jak mowisz czarno na bialym jest napisane intralipid 20% 100ml w 400 ml natri chlorati. Dziwi mnie jedynie to, ze przeciez nie ja pierwsza przynosze im zalecenia od Pasnika wiec chyba rozcienczanie nie powinno ich az tak dziwic, szczegolkie dr M, ktory czesto wspolpracuje z Pasnikiem.Rozcieńczony to on jest bo to 10 albo 20% roztwór intralipidu w soli. I do żywienia pozajelitowego tak wystarcza -można w żyłę podać - ale d naszych działań lepiej działa jak się rozcieńczy go bardziej. Poza tym nie kapuje całej tej sytuacji, przecież Pasikonik jak krowie na rowie pisze jak konkretnie zaleca podanie leku to po co ta koordynatorka się w dyskusje wdaje. Zalecenie specjalisty jednoznacznie chyba mówi co i jak.
lafantynka
Oby! Chociaż mało we mnie wiary dziś... mam momenty ze czuje ze się udało! A zaraz mysle sobie napewno nie... i ze zaraz przyjdzie @masakra!To jest bardzo dobry oznak
misis188
Ja myślę ze te dziewczyny które sie z doc konsultuja to.biora od niego recepty i załatwiają sobie podanie leku zamiast u nich placic 350 zl a tam tylko podajom tym które chcą albo którym zaproponuja a ktore nie byly u immunologa-tak mi sie wydajeDokladnie Koniczyna, koordynatorka podobno z dr M z Ciecuocinka to konsultowala i Jej powiedzial, ze w niczym sie tego nie rozciencza, no ale co maja mowic Skoro Oni tak podaja. Final byl taki, ze koordynatorce powiedZialam, ze na wszelki wypadek kupie ta sol I skonsultuje z dr Pasnikiem, ale nie bede mu zaerwcala glowy bo tak jak mowisz czarno na bialym jest napisane intralipid 20% 100ml w 400 ml natri chlorati. Dziwi mnie jedynie to, ze przeciez nie ja pierwsza przynosze im zalecenia od Pasnika wiec chyba rozcienczanie nie powinno ich az tak dziwic, szczegolkie dr M, ktory czesto wspolpracuje z Pasnikiem.
dżoasia
Skonczy sie, skonczy. Badz dzielna, w ten sposob dzidzi daje znac, ze jest zdrowe. Ja bym wiele oddala zeby byc teraz na twoim miejscu...U mnie już prawie 13 tydzień i zamiast znikajacych objawów one się jeszcze nasilily! Już ledwo żyje, tak mnie męczy cały dzień aż do nocy. Kiedy to się skończy..
Ostatnia edycja:
Agniecha1508
reklama
gosia321
Po clexanie moze wystapic taka reakcja jak u adonsoni. Clexan rozrzedza krew i tym samym takie szybkie wyrwanie wlosa moze doprowadzic do powstania mega siniakowGosia po jakich lekach nie mozna wosku? Bo wlasnie grzeje podgrzewacz [emoji3]
Podziel się: